FILMEZZUNK.HU
Ígéretes előzetest kapott Orlando Bloom legújabb háborús filmje!

Ígéretes előzetest kapott Orlando Bloom legújabb háborús filmje!

5223

The Outpost (2020) – Előzetes

Megjelent a The Outpost című amerikai háborús film első előzetese, amely az afganisztáni háborút dolgozza fel, méghozzá Jake Tapper CNN-műsorvezető igaz történeten alapuló bestsellere alapján. A főbb szerepekben Orlando Bloom és Scott Eastwood, vagyis Clint Eastwood fia játszik. A Deadline szerint a történet egy amerikai katonákból álló kis szakaszról szól, akik egy elhagyatott, elzárt előőrsnél ragadnak egy hegyek által körbeölelt völgyben. A katonáknak rendkívül nehéz helyzetben kell valahogy túlélniük az őket körülzáró tálibok támadásait.

A 2009-es kamdesi ütközet az egyik legvéresebb csata volt az amerikaik és a tálibok között, amelynek köszönhetően a Bravo Troop 3-61 CAV katonai egység a 19 éve tartó katonai konfliktus egyik legtöbb kitüntetését megkapó alakulata lett.

Orlando Bloom és Eastwood mellett szerepel a filmben többek között Caleb Landry Jones, illetve három katona, akik ténylegesen ott voltak annak idején a kamdesi ütközetben. A filmet az eddig főleg tévésorozatokat és -filmeket készítő Rod Lurie rendezi. A The Outpost július 3-án jelenik meg Amerikában digitálisan és a mozikban.

10 híres színész, akit Hollywood gyorsan lecserélt

Forrás: index.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·