FILMEZZUNK.HU
Ryan Gosling farkasbőrben

Ryan Gosling farkasbőrben

922

Ryan Gosling farkasbőrben

A Universal Pictures egy olyan külön sötét univerzumot szeretett volna létrehozni, aminek fókuszában a  legendás szörnyek a főszereplők, mint Drakula vagy Frankenstein, ezért néhány éve megpróbálták az összes szörnyet, élőt és élőhalottat egyaránt feléleszteni, hogy egy Marvel-szerű filmvilágot hozzanak létre. Ezek  voltak Az ismeretlen Drakula vagy a Tom Cruise-féle A múmia reboot, de ez sajnos nem úgy jött össze, ahogyan azt a stúdió szerette volna, így többen lemondtak arról, hogy a klasszikus horrorszörnyek a közeljövőben újraéledhetnek. Így a szörnyuniverzumban külön-külön kapnak szerepet a szörnyek, méghozzá úgy, hogy történetüket modern környezetben helyezik el.

Ryan Gosling mázlista: véletlenül lett sztár

Az első ilyen film idén február végén A láthatatlan ember volt. Mivel a film meghozta a hozzá fűzött reményeket, ezt fogja követni a Farkasember és például a Frankenstein újrafeldolgozása. A Farkasember reboot főszereplője már biztos, hogy Ryan Gosling lesz. Érdekesség, hogy a kétszeres Oscar-jelölt színész ötlete volt egy új Farkasember elkészítése.  A film még kezdeti időszakban van, így nem tudni ki lesz a rendező, de felmerült Cory Finley neve, aki  Hugh Jackman főszereplésével a 2019-es Romlott oktatás rendezője volt. A forgatókönyvet Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo hozzák össze Gosling ötletéből.

Egy ideig úgy volt, hogy Ryan a főszerep mellett beül a rendezői székbe is, de végül közös megegyezés alapján ebben a filmben csak, mint vérszomjas vadállat fog részt venni. A film történetéről semmilyen információ nincs még jelenleg azt leszámítva, hogy a cselekmény napjainkban fog játszódni és az Éjjeli féreg sztorijához kapcsolódik majd az alapkoncepció. Az, hogy mikor kezdődnek a forgatások még talány, de nem mostanában, ugyanis a koronavírus miatt itt is leálltak a folyamatok, Gosling pedig az Első ember után nemrég újra leszerződött egy másik asztronauta-filmhez. Az biztos, hogy ez a film a következő évek egyik leginkább várt filmje lesz.

Szerző: MéziMcFly

10 film, amiért imádjuk a szülinapos Ryan Gosling-ot!


Article Tags: · ·