FILMEZZUNK.HU
Az új mutánsokat még be sem mutatták, de máris jöhetne a folytatás

Az új mutánsokat még be sem mutatták, de máris jöhetne a folytatás

1025

Az új mutánsokat még be sem mutatták, de máris jöhetne a folytatás

A 20th Century Studios és a Marvel Entertainment legújabb filmje a már sokunk számára nagyon várományos Az új mutánsok film, melyben egy csapat fiatal mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban, ahol különös dolgok történnek, majd képességeiket próbatétel elé állítják és barátaikkal együtt elszánt kitartásra és küzdelemre lesz szükségük, hogy kiszabadulhassanak.

7. Új mutánsok (2019. február 21.)

A film írója, egyben rendezője Josh Boone elképesztő dolgot talált ki az új mutánsvilággal kapcsolatban, mivel nem csak egy részt tervezett létrehozni, hanem rögtön egy trilógiát szeretne összedobni. A bemutatóra nagyon sokat kellett várni, ugyanis eredetileg már 2018-ban mutatták volna be Amerikában. Majd a Fox 2019-ben kétszer is eltolta a premiert, végül idén nyáron mutatták volna be, de beütött a világjárvány és a vetítés pontos napját még nem közölték Amerikában. A horrorelemekkel bővített X-Men rendezője elmondta:

“A legfontosabb, hogy ennyi idő után sikerült megcsinálnom a SAJÁT Az új mutánsok filmemet, és nagyon büszke vagyok rá. Abban reménykedem, hogy ha elég sikeres lesz, akkor a stúdió megengedi, hogy trilógiává bővítsem. Már mindent kiterveltem hozzá.”

A “saját” verzió alatt értsük azt, hogy a Fox újravágatta vele a filmet, mivel nem tetszett nekik Boone víziója, majd a Disney azt mondta, hogy mégis készítse el azt a vágást, amit eredetileg tervezett, de vegye ki belőle azokat az elemeket, amiket a Fox X-Men univerzumára utaltak volna. Láthatóan kemény munka volt összehoznia a rendezőnek a filmet úgy, hogy mind a Fox, mind a Disney elvárásainak is eleget tegyen. Josh hozzátette, hogy erre a filmjére nagyon büszke és bár szó szerint évek óta vár, hogy bemutassák művét, lelkesedése nem lankadt oly annyira, hogy úgy érzi, ez az X-Men folytatás lesz olyan sikeres, hogy ebből egy három részes sorozat is összejöhet, és ha a Fox és a Disney is hasonlóképpen gondolkodik, akkor örömmel elvállalná a folytatást.

Az, hogy a film ne álljon meg egy résznél nem meglepő, mivel a rendező már Az új mutánsok elkészítésekor trilógiában gondolkodott.

Mindez attól függ, hogy milyen magas lesz a bevétel, mivel nagyrészt ez határozza meg, hogy lesz-e folytatás, és ha pozitívan zárnak a mozik, akkor a Disneynek kell igent mondani a további részekre. Itthon ha minden jól megy augusztus 27-én láthatjuk az X-Men mutánsok horrorisztikus küzdelmeit.

Szerző: MéziMcFly

Jön a Deadpool vs X-Men film!


Article Tags: · · ·