FILMEZZUNK.HU
A pláza ásza, a Gondozoo, A maflás és a Nagyfiúk című filmek vagy A férjek gyöngye című sorozat után Kevin James

Brutális előzetest kapott a Nagyfiúk sztárjának új filmje!

2242

Becky (2020) – Előzetes

A pláza ásza, a Gondozoo, A maflás és a Nagyfiúk című filmek vagy A férjek gyöngye című sorozat után Kevin James ezúttal könyörtelen náci bűnözőt játszik egy hatalmas horogkereszttel a tarkóján. Itt a Becky vadonatúj előzetese.

Úgy tűnik, Kevin James örülne, ha másként gondolnának rá a filmesek, mint arra a nagydarab, mafla mackóra, akit eddig a legtöbb rendező belelátott, úgyhogy elég keményen beleveti magát az imázsformálásba a Becky című filmmel.

A thriller sztorija szerint a főszereplő kamasz lány, Becky eltöltene egy nyugodt hétvégét egy tóparti házban az apjával és annak új barátnőjével, hogy tisztázzák a köztük lévő feszültségeket. Ehelyett viszont egy csomó, börtönből szökött elítélt tör rájuk, mert a vezetőjük, akit Kevin James játszik, valamiféle kulcsot keres, ami talán a lánynál van. Becky viszont biztosan sokszor látta gyerekként a Reszkessetek, betörők!-et, mert leleményes csapdákat állít az őt üldöző nácinak, és minden keze ügyébe eső tárggyal igyekszik megleckéztetni őt – csak egy kicsit keményebb módszerekkel, mint annak idején a kis Kevin. A filmet a Tetves porontyok című Elijah Wood-filmről és a Bushwickről (nem túl) ismert rendezőpáros, Jonathan Milott és Cary Murnion rendezi, a címszereplője pedig az Annabelle-ből, az Éles tárgyakból és az Ouijából ismert Lulu Wilson.

A filmtörténelem 12 leghíresebb jelenete, amit improvizáltak

(Forrás: Index)


Article Tags: · · · · · · · · · ·