FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Hannibal sorozat főszereplőjének új filmje a Druk

Előzetest kapott a Hannibal sorozat főszereplőjének új filmje a Druk

1475

Előzetest kapott a Hannibal sorozat főszereplőjének új filmje a Druk

Sok jó dolog van az életben, de mindennek megvan a határa, és ha átlépünk rajta, az komoly károkat okozhat. Ha megiszunk egy pohár bort, kitisztul az elménk, a gondok kisebbnek látszanak, levetkőzzük gátlásainkat és lazábbak, felszabadultabbak leszünk. Egy norvég filozófus szerint minden ember egy bizonyos alkoholszinttel a vérében születik. De milyen érzés lehet folyamatosan részegnek lenni? Erre a kérdésre keresi a választ a Druk című dráma rendezője, Thomas Vinterberg.

A főszereplő Mads Mikkelsen dán színész lesz, akit legtöbben a Hannibal című horror sorozatból ismernek, de szerepelt többek között a Vészkijárat, Casino Royale, A vadászat, Doctor Strange vagy a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben. Legújabb filmjében, ami hamarosan a mozikba kerül, egy középiskolai tanárt fog alakítani.  A történet szerint főszereplőnk egy igen szigorú tanár, ami a gyerekek tanulására oly mértékben hat, hogy a szülők ki akarják rugatni a már megfáradt tanárt. Martin (Mads Mikkelsen) és 3 kollégája egy nap kicsit lazítanak és elmennek iszogatni, majd elhatározzák, hogy alávetik magukak egy kísérletnek.  Ezzel kicsit könnyebben tudják átveszélni a gyerekzsivajt, a napi stresszt, és még jól is érzik magukat.

A lényeg, hogy folyamatosan egy bizonyos szinten kell tartaniuk véralkohol szintjüket. Kikötés, hogy mindig náluk kell legyen a szonda és hétvégén zéro alkohol. Az elején még könnyed humorral indító történet hamarosan drámai fordulatot vesz és kicsúszik kezükből az irányíás, miután túllépik azt a bizonyos szintet… Mads és a rendező dolgoztak már együtt A vadászat című drámában, ami igen sikeres lett. A filmet az idei Cannes-i Filmfesztiválon mutatták volna be, de a járvány közbeszólt. Ennek ellenére a rendező még idén szeretné debütáltatni a Drukot a mozikban.

Szerző: MéziMcFly

10 híresség, akiknek a szülei törvénybe ütköző dolgot tettek


Article Tags: · · · · · · · · · ·