15 dolog, amit a Halálos fegyver című filmekről tudni érdemes

Új Halálos fegyver film a láthatáron!

3758

Új Halálos fegyver film a láthatáron!

A Halálos fegyver sorozat negyedik része csaknem 20 éve került a mozikban. Most úgy tűnik, elkészülhet az ötödik epizód is. Amelybennem csupán a főszereplő páros, Mel Gibson és Danny Glover, de még az eredeti film rendezője, Richard Donner is visszatérhet Hollywoodi források szerint a teljes csapat a fedélzeten van, és gőzerővel zajlanak a tárgyalások a Warner Bros-szal.

Halálos fegyver 2. (Lethal Weapon 2, 1989)

A két élő legenda visszatérhet a Halálos fegyver 5-ben

Noha a filmekben Martin Riggst alakító Mel Gibson 64, a Muartaugh-t játszó Glover 74, és az eddigi négy installációt rendező Donner pedig már 90 éves, nyilván nem érzik öregnek magukat az újabb akciófilmhez, melynek forgatókönyvét már el is kezdte kidolgozni a Halálos fegyver 4-et is író Channing Gibson. Az ötödik részt a kasszasiker franchise-okon (Lego-filmek, Sherlock Holmes 1-2, Az 1-2, élőszereplős Aladdin, stb.) dolgozó producer, Dan Lin jelentette be hivatalosan egy filmes beszélgetésen:

Megpróbáljuk elkészíteni az utolsó Halálos fegyver-filmet. Dick Donner visszatér, az eredeti szereplő gárda is visszatér, és ez csodálatos lesz. Maga a történet nagyon személyes [Donnernek], Mel [Gibson] és Danny [Glover] pedig startra készen állnak. Minden a forgatókönyvön fog múlni.

A Halálos fegyver 5-ről egyébként már 12 éve keringenek olyan pletykák, hogy most már aztán tényleg el fog készülni! Először 2008-ban került szóba, hogy Shane Black forgatókönyve alapján 2012-re elkészülhet egy folytatás, csak akkor pont Mel Gibson nem kért belőle, Richard Donner pedig megsértődött, hogy Joel Silver producer ki akarta hagyni a stábból. 2014-ben úgy volt, hogy egy reboot készül Chris Hemsworth-tel a főszerepben, de ebből végül nem lett semmi, 2016-ban viszont készült egy Halálos fegyver-sorozat (ami egész jól sikerült). Az ötödik Halálos fegyver-mozifilm forgatókönyvírójáról azonban jelenleg még semmit sem tudunk. Pedig igaza van Dan Linnek: minden ezen fog múlni, mert egy nyugdíjas zsarupárosról szóló akciófilm vagy nagyon jó lesz, vagy szörnyű, középút nincs!

10 legjobb buddy cop film, amit feltétlen látnod kell

(Forrás: Origo)


Article Tags: · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download