FILMEZZUNK.HU
Rebel Wilson elképesztő fogyása

Rebel Wilson elképesztő fogyása

2921

Rebel Wilson elképesztő fogyása

Rebel Wilson első Los Angeles-i ügynöke tapsikolt örömében, amikor besétált az irodájába a szőke színésznő, mert mint ahogy azt az ügynök mondta, hozzá hasonló karakter nincs még egy. És ebben igaza van. Rebel a vígjátékok állandó főszereplője. Szeretjük a duci lány gátlástalan, provokatív, szókinmondó és vicces beszólásait, megjelenése igazán egyedülálló. A jogász végzettségű Wilson elmondta: “Sosem a külsőmmel értem el sikereket, hanem az eszemmel és a humorommal.”

Rebel Wilson elképesztő fogyása

Ha Ő szerepel egy filmben, az tuti siker. Szerepelt többek között a Koszorúslányokban, amivel berobbant a köztudatba, továbbá a Harmadnaposok, Lánybúcsú, Várandósok – Az a bizonyos 9 hónap, Tökéletes hang trilógia, Hogyan legyünk szinglik?, vagy a Macskák című filmekben. Legutóbb pedig a Háj Amy című alakítását láthattuk. De hogy minek köszönhető a molett alkata és miért változtatott eddigi külsején, azt nem sokan tudják. Az eddigi súlya nem véletlenül volt annyi, amennyi. Irdatlan nagy összeget ajánlott fel a filmipar azért, hogy megtartsa duci külsejét. Szó szerint megtiltották Neki, hogy fogyjon.

“A munkám során gyakran kaptam külön amiatt munkát és ezzel együtt fizetést, ha minél nagyobb méretű voltam. Ez pedig eléggé össze tudja zavarni az embert.” – mondta.

A Macskák szerepének elvállalása után viszont egyik pillanatról a másikra életmódváltásba kezdett és elhatározta, hogy a 2020-as évtől számára az egészséges út lesz a főcél és többé nem engedi meg senkinek, hogy beleszóljanak az életébe és azt csinálja, ami másoknak jó, majd elmondta: “Márciusban lettem negyvenéves és azt gondoltam, ez lesz az én pillanatom. Ebben az évben csak az egészségem állapotára koncentrálok.” Rebel elmondta, ha lefogyna  és 75 kilót nyomna, az lenne számára az álomsúly, és ezért mindent meg fog tenni. És hogy mi volt az ok, amiért gyökeresen megváltoztatja az életét, erre a következőket mondta:

“Ez sokkal többről szól, meg kell birkóznom annak tudatával, hogy bizonyos esetekben túlettem magam. Volt egy munkám, amikor temérdek pénzt fizettek azért, hogy még ducibb legyek, ez pedig okozott némi zűrzavart a fejemben is… Úgy éreztem, hogy betelt a pohár, hiszen az állandó túlevés a saját egészségi állapotomra is rossz hatással volt.  Márciusban betöltöttem a negyvenet, szóval úgy éreztem, ez az év az egészségé lesz. Nem arról van szó, hogy minél több kilót dobjak le, inkább arról, hogy mentálisan is feldolgozzam azt, miért ettem túl magam rendszeresen. Személyi edzővel sportolok, az étkezésre is odafigyelek, és elgondolkodtam azon, hogy fogyásom történetéről könyvet írjak, mert úgy érzem, hogy az emberek kíváncsiak az átalakulásom részleteire.”

Az elhatározás óta lemondott a gyorsételekről, a cukorról, figyel a folyadékbevitelre és a mozgásra. A színésznő nagyon elszánt, ugyanis március óta már 18 kilótól szabadult meg és valljuk be, igazán jól áll Neki a vékonyabb alkat. Kívánjuk, hogy Rebel álma teljesüljön és kitartást kívánunk Neki!

Szerző: MéziMcFly

10 híresség a filmiparból, aki képes volt óriásit fogyni


Article Tags: · · ·