FILMEZZUNK.HU
Találkozz Keanu Reevesel, akinek tényleg aranyból van a szíve

Találkozz Keanu Reevesel, akinek tényleg aranyból van a szíve

3071

Találkozz Keanu Reevesel, akinek tényleg aranyból van a szíve

Keanu Reeves Hollywood egyik legismertebb sztárja, de sajnos élete eddig korántsem volt felhőtlen. Hároméves volt, amikor az apja elhagyta a családot. Négy különböző szakközépiskolába járt, mert annyira kezelhetetlennek tartották a diszlexiáját. Soha nem érettségizett le. 23 évesen egyik legjobb barátja, River Phoenix kábítószer-túladagolásban meghalt.  1998-ban Keanu megismerte Jennifer Syme-ot, ami szerelem volt első látásra. Egy évvel később a hölgy kisbabát várt, aki nyolc hónap után halva született. A párt annyira megviselte kislányuk elvesztése, hogy végül szakítottak egymással. 18 hónappal később Jennifer is meghalt autóbalesetben, 28 éves volt.

Keanunak azóta nem volt párkapcsolata. Hogy elnyomja fájdalmát, a munkába temetkezett. Rengeteg kasszasikerben játszott, rengeteg pénzt keresett, aminek nagy részét jótékony célokra fordította. Csak a Mátrix-trilógiáért kapott 114 millió dollárból például 80 milliót adományozott. A színészt jóformán mindenki szereti és becsüli. Nincsenek balhéi, éppen ellenkezőleg, mindenkivel kedves, tisztelettudó, nagy adományozó hírében áll. A siker nem vette el az eszét, dollármilliókat keres, de megmarat egy kedves és nagyon szerethető embernek. Keanu Reeves a filmekért kapott hatalmas gázsiból leszed annyi pénzt, amennyiből szerényen meg lehet élni, van fedél a feje fölött, étel a tányérján, majd besétál egy kórházba és leadja keresete egy részét, motorokat vesz a kaszkadőrcsapatának, vagy pénzt küld az Amazonas megmentésére. Aki úgy él, mint mi, vesz egy new yorki metróbérletet, mert ha el akar jutni A-ból B-be , akkor sokszor a tömegközlekedést választja.

Ő az, akinek az a világszemlélete, hogy nem érdekli mit gondolnak róla. Akit nem érdekel mások véleménye, csak azoké, akik számára igazán és őszintén fontosak. Ő az az ember, aki átadja a helyét egy nőnek a metrón, ő az, aki csak azért vesz egy fagyit, hogy aztán egy rajongónak aláírhassa a nyugtát, és ő az az ember, aki – miután kényszerleszállást hajtott  végre egy repülőn, melyen utazott -, az utasokat elkezdte szórakoztatni és információkkal ellátni Kaliforniáról.

Találkozz Keanu Reevesel, akinek tényleg aranyból van a szíve

Keanura 20 év után végre rámosolygott a szerencse, amikor végre egy nő oldalán láthattuk. Barátnőjével, a 46 esztendős Alexandra Granttal, kívánjunk Nekik sok boldogságot. Most azonban egy nem mindennapi új hír került napvilágra, miszerint, aki a legtöbb pénzt ajánl fel Keanu Reevesért, az találkozhat a világsztárral 15 percig, ugyanis a színész licitálásra bocsátotta magát, egészen pontosan egy 15 perces Zoom-randit kap az, aki a legtöbbet ajánl érte. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb pénzt felajánló egy 15 perces Zoom-hívásban vidóbeszélgetés formájában beszélgethet a színésszel. A 15 percért kapott teljes összeget ez a jótékonysági szervezet kapja, mely rákkal diagnosztizált gyerekeknek szervez varázslatos táborokat.

A színész többször adományozott már pénzéből és szabadidejéből rákalapítványoknak. Számára azért is különösen fontos ez az ügy, mert sajnos maga is jól ismeri a kórt, egyik húga, Kim Reeves ugyanis korábban sokáig leukémiában szenvedett, Keanu 10 éven keresztül ápolta a húgát és elképesztő összeget fektetett testvére gyógyulásába, ami végül sikerült is. Jelenleg  19.000 dollár a legmagasabb összeg, amit felajánlottak, hogy a sztárral eltölthessen  negyed órát. Ez is bizonyítja, Reevesnek aranyból van a szíve. Keanut a mozivásznon  legközelebb a Bill & Ted Face the Musicban láthatjuk, ami augusztus 21-én debütál a tengerentúlon.

Szerző: MéziMcFly

10 híresség, aki drogtúladagolásban halt meg


Article Tags: ·