FILMEZZUNK.HU
Nyitnak Magyarországon is a mozik!

Nyitnak Magyarországon is a mozik!

2101

Nyitnak Magyarországon is a mozik!

A koronavírus első hullámának túl vagyunk a nehezén és egyre több korlátozás került feloldásra. Most 3 hónap kényszerleállás után végre eljött az idő és a magyarországi mozik is egyre több helyen nyitnak ki! Nézzük, eddig milyen területeken nyitják meg termeiket a mozizni vágyóknak:

06.20. (szombat) -> A Sugár Mozi és a MiMozink nyitott meg először, majd követték a Lurdy Ház, az Euro Center és a Vértescenter Tatabányán. A Sugár mozi rögtön akcióval kedveskedik a moziéhes nézőknek, ugyanis június 20-24. között Moziünnepet tartanak, ahol minden filmet 790 Ft-ért lehet megnézni. A mozik korlátozások nélkül nyitottak újra, maszk és kesztyű viselése látogatók részére nem kötelező, de fertőtlenítőszereket több ponton is kihelyeznek, és fertőtlenítik a termeket minden vetítés előtt és után. Műsoraik, amik közül lehet választani  ezen a linken érhetők el: https://sugarmozi.hu/musor/20200622.html

És itt a 06.22. – hétfői műsorai, hogy bepillantást nyerhessünk, milyen filmek közül is válogathatunk majd (A Tenet című filmet a Sugár mozi egyik alkalmazottja szerint állítólag július végén fogják vetíteni.):

Nyitnak Magyarországon is a mozik!

06.22. (hétfő) -> újranyit a Barátság Mozi Fehérváron. Vígjátékok, filmdrámák, fesztiválsikerek – köztük a négy Oscarral jutalmazott Élősködők és Az első áruló című maffiafilm – szerepelnek az első napok műsorán. A nyitónap másik filmje, A láthatatlanok a 9. Mozinet Filmnapok nagy sikere volt. Az első héten látható még a Közel a horizonthoz című német romantikus dráma, Az első áruló című ízig-vérig olasz maffiatörténet, a Kontroll nélkül című német filmdráma, a Táncterápia című angol vígjáték, a Tékasztorik 2. című magyar romantikus vígjáték és az Isten létezik, és Petrunijának hívják című macedón-belga-francia-horvát-szlovén filmdráma is.

06.25. (csütörtök) -> nyitnak a Budapest Film Zrt. mozijai, azaz a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin mozik. Az első műsorhét programja június 22-én, hétfőn kerül fel az www.artmozi.hu weboldalra és a mozik honlapjára, valamint az internetes jegyelővét is akkor indul. A távmozi hétfő kivételével naponta egy előadásban vetít tovább.

06.25. (csütörtök) -> kinyitja kapuit a Cirko-Gejzír mozi, ahol korlátozások nélkül mozizhatnak majd a nézők. Az első műsorhéten az év elején bemutatott filmeket vetítik majd: többek között a Szex és pszichoanalízis, Világpolgárok, Isten létezik, és Petrunijának hívják lesz műsoron. A mozi számára továbbra is nagyon fontos a biztonság, ezért a Cirko-Gejzír munkatársai maszkban fogadják majd a közönséget, lesz kézfertőtlenítő, rendszeres fertőtlenítő takarítás, illetve a mozi légkondicionáló berendezése is kintről fújja be a friss levegőt.

Szerző: MéziMcFly

25 őrületes hasonlóság filmsztárok és dublőrjeik között


Article Tags: ·