FILMEZZUNK.HU
Hugh Jackman lehet Enzo Ferrari!

Hugh Jackman lehet Enzo Ferrari!

1587

Hugh Jackman lehet Enzo Ferrari!

A Ferrari név ma már kirobbanthatatlan az autós köztudatból, mindenki a luxus sportkocsik kategóriájával azonosítja. A márka évtizedek óta tartó sikeressége és népszerűsége azonban egy rögös és nehézségektől nem mentes út eredménye, amelyet Enzo Ferrari járt be annak idején. Erről fog szólni Michael Mann új filmje. A projektet eredetileg még 2018-ban szerették volna tető alá hozni, akkor úgy nézett ki, hogy Az aszfalt királyaiban is szereplő Christian Bale játszhatja majd el a legendás autótervezőt, Enzo Ferrarit. Ám amikor a színész elkezdett a szerep kedvéért hízni, egészségügyi problémák léptek fel, ezért nem vállalhatta a munkát. Így került a helyére a legtöbbek által csak Farkasként vagy Loganként ismert Hugh Jackman.

Hugh Jackman lehet Enzo Ferrari!

Jelen állás szerint ő fogja eljátszani a film címszerepét, a forgatások pedig a tervek szerint valamikor 2021 tavaszán rajtolhatnak majd el. A történet Enzo Ferrari életének egyik legkeményebb szakaszát fogja feldolgozni. A legendás tervező autógyára az összeroppanás szélére került, feleségével pedig eltávolodtak egymástól fiuk, Dino halála miatt. Enzo ekkor úgy dönt, hogy mindent egy lapra tesz fel: elindítja autóját a hírhedt versenyen, az 1957-es Mille Miglián.

Az Enzo Ferrari forgatókönyvé már évekkel ezelőtt Michael Mann és Troy Kennedy Martin közösen dolgoztak, alapját pedig Brock Yates könyve, az Enzo Ferrari – The Man and the Machine adja. A rendezői széket szintén Mann foglalja majd el.

10 Hugh Jackman film, amit kár lenne kihagyni

(via Mafab)


Article Tags: · · ·