FILMEZZUNK.HU
Michael Keaton visszatérhet Batmanként!

Michael Keaton visszatérhet Batmanként!

869

Michael Keaton visszatérhet Batmanként!

Tim Burton Batmanje nemcsak a rendező egyedi stílusa, de Michael Keaton Bruce Wayne-je miatt is igen emlékezetes feldolgozássá vált. Tulajdonképpen erre alapozták a Birdman poénjait, sőt Keaton egész karakterét. Ezután nagy meglepetésünkre a színész a Pókember: Hazatérés antagonistájaként, a Keselyűként debütál a Marvel Moziverzumban, így a nagy rivális sikeréhez is hozzájárult. Ám azt rebesgetik, hogy a színész újra magára ölti a denevérjelmezt!

TOP10: A szülinapos Michael Keaton legjobb filmjei

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Keaton a 2022-es The Flash-filmben térhet vissza Batmanként, amelyre azért is van lehetőség, mert ugye a Villám az időmanipuláció mestere, és a Flashpointon alapuló sztoriban az alternatív idősík fontos szerepet játszik. És van ennél még egy nagyobb hír is: ha a megállapodás létrejön, akkor bizony nemcsak a The Flashben, hanem más DC-filmekben is szerepet kaphat a színész. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Keaton egyfajta Nick Fury-figurát fog eljátszani, azaz idős Bruce Wayne-ként mentora lesz a fiatalabb karaktereknek. Ilyen módon például Batgirlnek. A DC/Warner egyelőre nem kommentálta a dolgot.

Kérdés persze, hogy ha Michael Keaton Batmant fog játszani a 2022 júniusában érkező The Flashben, akkor vajon tényleg visszatér-e Keselyűként is a Venom 2. részében és a Morbiusban? Remélhetőleg a július végi digitális Comic-Conon és az augusztusi DC-rendezvényen tisztába kerülnek a dolgok.

10 Michael Keaton film, amit mindenképpen látnod kell

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·