FILMEZZUNK.HU
A galaxis őrzői 3. részében kiderült, hogy ki fog meghalni

A galaxis őrzői 3. részében kiderült, hogy ki fog meghalni

7079

A galaxis őrzői 3. részében kiderült, hogy ki fog meghalni

Tavaly még arról lehetett olvasni, hogy a Marvel kegyetlen lépésre készül, ugyanis A galaxis őrzői 3. részében nemcsak, hogy egy taggal meg fog fogyatkozni a csapat, de az egyik közönségkedvencet tűzték ki áldozatul, akire konkrét utalások is voltak, hogy ki lehet az. A We Got This Covered mozis portál hírei szerint a 2022-ben érkező A galaxis őrzői 3-ban el kell búcsúznunk Mordálytól, a cukin agresszív mosómedvétől, akinek Bradley Cooper adja a hangját.

A galaxis őrzői csapatával jön a Thor 4!

Az alkotók eredetileg két módot is találtak már arra, hogy Rocket Raccoon nélkül folytassák az Őrzők kalandos útjukat. Az egyik verzió szerint Modrály szerelmes lesz és kiszáll az Őrzők csapatából, a másik – elképzelhetőbb – verzió szerint pedig hősi halált hal egy csatában. Ezt a rajongók anno nagyon nem fogadták jó szívvel, így James Gunn forgatókönyvíró-rendezővel felvették a kapcsolatot, mert Tőle akartak megerősítést hallani ezen információ kapcsán. Gunn így nyilatkozott:

„Nem emlékszem egyetlen olyan képregényfilmre sem, ahol valaki ne halt volna meg.”

Ez tehát azt jelenti, hogy még van rá némi esély, hogy ne Mordálytól búcsúzzunk el végleg, de egy biztos: valaki meghal a harmadik részben. A napokban pedig sajnos közelebb jutottunk ahhoz, hogy a válasz tényleg Mordályra essen. Nézzük meg kik azok, akik elméletileg maradnak a harmadik részben és miért?:

Miután az MCU-ból nemrég „kiszállt” Robert Downey Jr., Chris Evans és valószínűleg Scarlett Johansson is, Kevin Feige-ék nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy még egy közkedvelt főszereplő elmenjen, így Chris Pratt elméletileg marad. Groot egyszer már feláldozta magát és belőle született meg  Bébi Groot, így nem lenne ésszerű, ha másodjára is meghalna. Gamora már végigment hasonlón a Végtelen háborúban, így Ő sem esélyes a végső búcsúra. Marad tehát Mordály és Drax.

De menjünk kicsit vissza az időben, amikor James Gunn régi tweetjei miatt keveredett botrányba, ami miatt a Disney először kirúgta őt, és Dave Bautista (Drax) volt az, aki olyan határozottan kiállt Gunn mellett, hogy választás elé állította a “nagyokat”, miszerint, ha James megy, akkor Ő is. Később a Disney  visszavette Gunnt. Ezek után kissé durva lenne, ha a rendező annak engedné el a kezét, aki a nehéz időkben kitartott mellette. Így marad az öreg harcos, akire a rendező a következőt mondta: „nagy szerep” jut majd a harmadik részben Mordálynak. Csak reménykedni tudok, hogy  a trilógia utolsó felvonása nem az Ő történetét akarja lezárni…

Szerző: MéziMcFly

Hétköznapi emberek, akik ismert filmsztárok hasonmásai lehetnének


Article Tags: · · · · ·