FILMEZZUNK.HU
Befutott a The Tax Collector első filmelőzetese!

Befutott a The Tax Collector első filmelőzetese!

993

The Tax Collector (2020) – Előzetes

Shia LaBeoufot a Transformers szelíd és félénk geekjeként jegyeztük meg, hogy később Indiana Jones potenciális utódjává váljon A kristálykoponya királyságában, majd a Fékezhetetlenben már Tom Hardy oldalán játszotta a még nem annyira keménykötésű gengsztert. David Ayer legújabb filmjében, a The Tax Collectorban azonban már bekeményít, és egy igazi nagykutyát fog eljátszani az első képek és előzetes alapján némileg Will Smithére emlékeztető körszakállal.

A The Tax Collector a remek bűndrámáival (Nehéz idők, Az utolsó műszak), a Haraggal és persze a katasztrofális Öngyilkos Osztaggal híressé vált David Ayer független és rendkívül személyes hangvételű filmje, amelyben Shia LaBeouf egy Creeper nevű Los Angeles-i pénzbehajtót alakít, munkájában pedig David (Bobby Soto) a partnere. Mindketten a Wizard nevű gengszternek dolgoznak, akinek riválisa visszatér Mexikóból, és alaposan odaszab a nagy biznisznek. A többi innentől kitalálható: sok fenyegetés, lövöldözés és még több keménykedés közepette David és Creeper megpróbálják megvédeni, ami az övéké.

A The Tax Collector az Egyesült Államokban augusztus 7-én debütál néhány moziban és VOD-formátumban. A forgatókönyvet is David Ayer írta, Shia LaBeouf és Bobby Soto mellett pedig Cinthya Carmona, George Lopez, Jay Reeves és Lana Parrilla játszanak majd a filmben. Ayer szerint egy szerzői önvallomásra számíthatunk, mert a The Tax Collectorban visszatér a gyökereihez, és megmutatja azt a Los Angelest, amelyet ő is megismert nehéz kamaszkorában és fiatal felnőtt éveiben.

Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy meghalt a gyermekük

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · ·