FILMEZZUNK.HU
Úgy volt, hogy nem mutatják be, mégis ezzel a filmmel nyitnak a hazai mozik

Úgy volt, hogy nem mutatják be, mégis ezzel a filmmel nyitnak a hazai mozik

1361

Úgy volt, hogy nem mutatják be, mégis ezzel a filmmel nyitnak a hazai mozik

Egy hete számoltunk be arról a hírről, hogy több mozifilm sem fog szerepelni a premierfilmek műsorán. Köztük volt a Scooby animációs film is. Most azonban változás történt. A Tenet bemutatója július 16-án lett volna, de eltolták július 30.-ra, majd augusztus közepére, ami a magyar bemutató időpontját is elcsúsztatta. A többszöri halasztás miatt az “elveszett” júliusi időpont miatt bemutatásra kerül a nyári nyitópremierek között elsőként a Scooby családi mozi, amit itthon július 23-án tekinthetünk meg.

Ez a film nemcsak azt mutatja be a nézőknek, hogy hogyan lett a beszélő, okos dán dog kölyök egy bizonyos Bozont legjobb barátja, hanem azt is, hogy miképpen lettek ők és új barátaik a természetfeletti bűn állhatatos üldözői oly módon, hogy végül szembenézzenek minden idők legnagyobb, leggonoszabb főgonoszával, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyapokalipszist akarja rászabadítani a világra. Borzasztó terve megvalósulását csak Scooby és Bozont akadályozhatja meg! A Frédi és Béni alkotói megálmodták és létrehozták Scooby-Doo, Bozont, Vilma, Diána és Fred csapatát, ami 1969 óta egyaránt kedvence lett a gyerekeknek és a felnőtteknek.

Most végre elkészült az első, egész estés animált moziváltozat, ami még viccesebb, még látványosabb és még Scoobybb, mint valaha! Scooby Dooby Doo! Az élőszereplős gyerekfilmet Tony Cervone rendezte és Matt Lieberman írta. Szinkronhangok: Zac Efron, Amanda Seyfried, Will Forte, Gina Rodriguez, Tarcy Morgan ésd Frank Welker, valamint Mark Wahlberg, Jason Isaacs, Ken Jeong és Kiersey Clemons

Szerző: MéziMcFly

Filmek, melyekben a szereplők a valódi életben is családtagok


Article Tags: · ·