FILMEZZUNK.HU
Filmajánló: 3 nagyszerű vígjáték 3 vidám estére

Bill Murray visszatérhet az Idétlen időkig folytatásában!

1680

Bill Murray visszatérhet az Idétlen időkig folytatásában!

Sorozat készül Bill Murray 1993-as, kultikus, időcsavaros filmjéből, az Idétlen időkig-ből. A hírt a film egyik szereplője, a Ned Ryersont játszó Stephen Tobolowsky árulta el a The Production Meeting nevű podcastben. A színész azt mondta, hogy miközben a Sony egyik stúdiójában dolgozott, az ABC csatorna egyik producere leszólította a folyosón, és azt mondta neki, dolgoznak egy sorozaton, illetve megkérdezte nem vállalná-e el újra akkori szerepét, amire természetesen igennel felelt.

Idétlen időkig (Groundhog Day, 1993)

A színész információi szerint a sorozat sztorija 30 évvel a film eseményei után fog játszódni, de azt nem tudta megerősíteni, hogy Bill Murray is visszatér-e a projektbe, bár szerinte simán elképzelhető.

Az Idétlen időkig főhőse az időjós Phil, aki egy önző, cinikus szűklátókörű alak, nem mellesleg utálja a világot és pokollá teszi mások életét. Amikor vidékről kell tudósítania, már alig várja, hogy visszatérhessen Pittsburghbe a “száműzetéséből”. Ebben azonban megakadályozza a váratlan hóvihar, amelyről azt jósolta, hogy nagy ívben elkerüli a környéket. Másnap reggel különös dolog történik vele: úgy érzi megismétlődik vele az előző nap, minden nyomorúságával együtt. A következő nap sem változik a helyzet, megint minden újra megismétlődik. A kétségbeesett Phil orvoshoz, majd pszichiáterhez fordul segítségért.

A 10 legjobb Bill Murray film, amit vétek lenne kihagyni

(via Filmsor)


Article Tags: · ·