FILMEZZUNK.HU
Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével jöhet a Halálos fegyver 5!

Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével jöhet a Halálos fegyver 5!

2301

Jöhet a Halálos fegyver 5!

Bár évek óta keringtek pletykák arról, hogy elkészülhet a Halálos fegyver ötödik része, a rajongóknak az idén januárig kellett várniuk, hogy valami biztatót is halljanak a folytatásról. Januárban ugyanis egyre biztosabb hírek érkeztek azzal kapcsolatban, hogy Roger Murtaugh és Martin Riggs újra visszatérnek egy elképesztően akciódús folytatás erejéig. Az elmúlt időszak azonban alighanem teljesen keresztülhúzta a produkció előkészületeit, úgy tűnik azonban, hogy semmi sincs még veszve.

Filmajánló szombat estére (02.17)

Maga Danny Glover adott interjút a napokban a Variety magazinnak, amelyben a színészt a Halálos fegyver 5 előkészületeiről is faggatták, Glover pedig egészen izgalmas választ adott minderrez:

“Nem szeretnék semmit sem elárulni a cselekményről és a forgatókönyvről, annyit viszont elmondhatok, hogy nagyon releváns a sztori a napjaink történéseire vonatkozóan” – jegyezte meg Glover, aki azt is elárulta, hogy az év elején már tárgyaltak a stúdióval.

Mindez viszont hónapokkal ezelőtt történt, és én nem szeretnék semmit sem túlságosan bizakodóra venni, az események túl gyakran változnak mostanság. Ha mindez valóban megtörténik majd, az nagyon különleges lesz.

12 színész, akikre a rendezők már nem bíznak fontos szerepeket

(via Mafab)


Article Tags: · · · ·