FILMEZZUNK.HU
Keresik Naya Riverat, a Glee – Sztárok leszünk! színésznőjét

Keresik Naya Riverat, a Glee – Sztárok leszünk! színésznőjét

964

Keresik Naya Riverat, a Glee – Sztárok leszünk! színésznőjét

Eltűnt Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk! című sorozat színésznője. A hatóságok szerint vízbe fulladhatott. A 33 éves színésznőt 80 szakképzett kutató keresi. Naya még szerdán bérelt csónakot és ment kisfiával a Piru-tóhoz.

Keresik Naya Riverat, a Glee – Sztárok leszünk! színésznőjét

Fiát 3 órával később találták meg a csónakban, ahol már csak egyedül volt. A fiú elmondása szerint édesanyja úszni ment, de már nem jött vissza. A helyi seriff búvárokkal keresteti a színésznőt, továbbá helikopterekkel, csónakokkal és vízalatti drónokkal kutatnak a nő után. Semmi nem utal arra, hogy idegenkezűség lenne a dolog hátterében, egyelőre úgy néz ki, hogy baleset történt és a hölgy vízbe fulladhatott. A szóvivő elmondta:

“Az a cél, hogy megtaláljuk Riverát, és át tudjuk adni a családjának, hogy elbúcsúzhassanak tőle és meggyászolhassák.”

A hatóságok szerint nem sok esély van arra, hogy élve megtalálják. A napokban előkerült egy biztonsági kamera felvétele, amelyen látható, ahogy a színésznő leparkol a dokkban, majd a kis Josey-val együtt a kibérelt csónakkal vízre szállnak. Ám érdekes, hogy noha a színésznő eltűnt, de nagyjából 100 ember kersi Őt mégsincs semmi nyoma. A kutatást vezető seriff, Kevin Donoghue szerint a színésznő teste még mindig a vízben lehet, ami jócskán nehezíti munkájukat, majd hozzátette:

“Ha a test beleakadt valamiben a víz alatt, lehetséges, hogy sohasem jön fel. Sok fa és növény van a vízben, amely ezt okozhatja. Így komplikált a kutatás a búvárok számára is. Továbbá a csónakban megtaláltuk Rivera táskáját, papírjait és egy másik mentőmellényt is, amelyről nem lehet tudni, hogy egy plusz darab volt, vagy a színésznőé. Egy biztos. Ha Naya viselt volna mellényt, akkor a testét a víz felszínén megtalálták volna.”

1994 óta rengeteg a fulladásos haláleset a tónál, mivel a víz hideg, erős széllökések vannak, a vízben található növényzet pedig kimondottan veszélyes. Tábla is figyelmezteti az oda érkezőket, hogy tilos a tónál a fürdés. A helyi hatóságok szerint a zavaros víz és a búvárok számára nehezek a körülmények. Mostanra már vízalatti robotokkal próbálnak a színésznő holttestének nyomára bukkanni, miután egy nehezen azonosítható, sötét színű formát találtak a tóban. A biztonsági kamerás felvételt az interneten is közzétették:

Rivera 2018-ban vált el férjétől, azóta közös felügyeleti joga van mindkét szülőnek. Naya eltűnése óta Josey édesapjával, Ryan Dorsey-val van. Kedden Naya még Twitterén posztolt képet fiával “csak mi ketten” képaláírással. Naya Rivera Dorsey 1987. január 12-én született amerikai színésznő, énekesnő és modell. Az első jelentősebb szerepét 4 éves korában kapta a The Royal Family című sorozatban, de a nagy áttörést a Glee-ban kapta. Legutóbb a Step Up: High Water című sorozatban láthattuk, ahol 2021-ig van szerződése.

Szerző: MéziMcFly

16 sztárcsemete, akik egyáltalán nem hasonlítanak a szüleikre


Article Tags: · ·