FILMEZZUNK.HU
Csúszik a Monster Hunter, új premierdátumot kapott

Csúszik a Monster Hunter, új premierdátumot kapott

746

Csúszik a Monster Hunter, új premierdátumot kapott

A Capcom népszerű játékszériája – ami már egy évtizede megjelent videójáték adaptációja -, a Monster Hunter mozis változata új premierdátumot kapott. Míg Paul W.S. Anderson és felesége Milla Jovovich a Resident Evil filmeknél sorra sikeresen megküzdenek a T-vírussal, addig a koronavírus, ami már egy ideje világjárványként robbant ki, már rajtuk is kifog.

Csúszik a Monster Hunter, új premierdátumot kapott

A Monster Huntert Paul W.S. Anderson írta és rendezte, a film főszereplője pedig Milla Jovovich, akiknek közös filmjük bemutatója igencsak eltolódik. Igaz, a forgatási munkálatok már jócskán a korlátozások előtt befejeződtek, egészen pontosan már 2018. decemberében elkészültek a filmmel, ennek ellenére a Sony 2020. szeptemberéről eltolta a premierdátumot egészen 2021. április 23.-ára, aminek oka, hogy a COVID-19 miatt a legtöbb mozi még nem látogatható. Érdekesség, hogy a Monster Hunter filmet 60 millió dollárból forgatták Dél-Afrikában.

A film a Föld katonáinak történetét meséli el, akik a Monster Hunter világába kerülnek, melyben veszélyes és hatalmas szörnyek uralják a környezetüket. Artemis őrnagyot (Milla Jovovich) és egységét egy portálon keresztül a modern, valós világból ebbe a szörnyekkel teli univerzumba teleportálják. Artemis kétségbeesett kísérletet tesz, hogy hazatérjen. Útközben találkozik egy rejtélyes vadásszal (Tony Jaa), aki a különleges képességei révén tudott életben maradni ebben a veszélyes világban. Ketten szövetkeznek és miközben állandóan harcolniuk kell a szörnyek ellen, folyamatosan küzdeniük kell, míg végül megtalálják a hazavezető utat.

Szerző: MéziMcFly

Hollywoodi szerelmespárok, akikről nem is tudtad, de régen egy párt alkottak


Article Tags: · · ·