Magyar szinkronos előzetest kapott Liam Neeson legújabb filmje!

Magyar szinkronos előzetest kapott Liam Neeson legújabb filmje!

754

Made in Italy (2020) – Előzetes

Liam Neeson és a 2009-ben meghalt Natasha Richardsontól született fia, Micheál Richardson együtt szerepelnek a láthatóan önéletrajzi elemeket is felvonultató Made in Italy című filmben, amihez megérkezett az első előzetes. Liam Neeson ezúttal az érzelmeidre próbál hatni.

A film története szerint Robert Londonból Olaszországba utazik, hogy fiával együtt átvegyék néhai feleségétől megörökölt házat. A férfi az utóbbi években egyre bohémabb életstílust folytatott, így kapcsolata fiával egyre inkább elhidegült. A két férfi sorsa azonban jó eséllyel újra szorosabbra fonódhat az utazás során, amelyet együtt tesznek meg.

James D’Arcy-t mindeddig színészként ismerhették meg a nézők, aki legikonikusabb alakítását Jarvisként nyújtotta a Carter ügynökben, ezúttal azonban a kamera túloldalán is kipróbálta magát rendezőként. Liam Neeson mellett pedig olyan sztárok bukkannak fel a filmben, mint Lindsay Duncan, Valeria Bilello és Micheal Neeson. A Made in Italy-ra pedig már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak, hiszen a film augusztus 6-án érkezik a hazai mozikba.

Liam Neeson 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látni kell

(via Filmsor)


Article Tags: · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download