FILMEZZUNK.HU
Befutott a Project Power: A por ereje első filmelőzetese!

Befutott a Project Power: A por ereje első filmelőzetese!

1801

Project Power: A por ereje (2020) – Előzetes

Szinte hihetetlen, de még mindig nem untak rá az emberek a szuperhősökre, a filmkészítőknek ezért egyre újabb ötleteket kell kitalálniuk, hogy valami eredetit kitaláljanak. Ezúttal az Idegpálya készítő rukkoltak elő újdonsággal. Henry Joost és Ariel Schulman rendezőpáros jött elő új filmmel a témával. A Project Power: A por ereje pedig a szuperhősök helyett a szuperképességekre helyezi a hangsúlyt.

A helyszín ezúttal New Orleans, ahol az utcán egy új drogról beszélnek, ami 5 percre szupererőt ad. A csavar: sosem tudod előre, milyet. Van, akinek golyóálló bőr jut, másoknak láthatatlanság, néhányan viszont valamilyen halálos képességhez jutnak. Az egyre kaotikusabb helyzetben a helyi zsaru (Joseph-Gordon Levitt) összeáll egy tini dílerrel és egy veterán katonával (Jamie Foxx), hogy megtalálják, ki a felelős a társadalom alapjait megroppantó szer létrehozásáért és elterjesztéséért. Az előzetes alapján a Project Power tényleg szupernek ígérkezik.

Remek kérdéseket vet fel (igazából mennyiben más ez, mint a kokain?), ugyanakkor a tempója nem hagy kétséget afelől, hogy ez egy velős akciófilm lesz. Szerencsére nem is kell sokat várni a filmre, a Project Power ugyanis már augusztus 14-én megérkezik a Netflixre, legalábbis Amerikában. A hazai premier egyelőre ugyan nem ismert, de a korábbi tapasztalatok alapján nem kell majd sokat várni itthon sem a filmre.

10 filmsztár, akinek nagyot lendített a karrierjén a szuperhősszerep

(via Filmtekercs)


Article Tags: · · · · · · · · ·