FILMEZZUNK.HU
Készül Michael Bay koronavírus filmje

Készül Michael Bay koronavírus filmje

1234

Készül Michael Bay koronavírus filmje

Michael Bay nagy robbanásairól lett híres például a Tarnsformers filmekben – Űrdongót is beleértve -, de közreműködött az Armageddon, A rettegés háza, A sziget, A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet, Péntek 13, Rémálom az Elm utcában, Pain & Gain, A bűn éjszakája, vagy a Hang nélkül 1.2.-ben. Most producerként fog közreműködni egy karanténthriller filmben, ami a Songbird nevet kapta. A film még kezdeti stádiumban van.

Készül Michael Bay koronavírus filmje

A koronavírus “előnye”, hogy a Songbird forgatásakor kimondottan jól jön ki, hogy a kiürült Los Angelesben készül, mivel ez egy olyan világjárványról szól, ami egy alternatív közeljövőben, pontosabban 2022-ben játszódik, ahol a járvány még mindig tart és emiatt a karantént továbbra sem oldják fel,a vírus pedig mutációinak köszönhetően sokkal komolyabb, mint korábban. Kibontakoznak továbbá kormányzati összeesküvések, hogy vajon mi okozhatta ezt az elhúzódó járványt.

A film úgynevezett „found footage thriller” lesz, ami azt jelenti, hogy a történetet úgy készítik el, mintha egy menekülő ember vette volna fel a körülötte zajló eseményeket egy kis kamerával. Mivel Hollywoodban a járvány miatt még nem tudtak visszaállni a filmesek a rendes kerékvágásba, ezért a munkálatokat a csapat még távképzésben kezdték meg, és amint lehetséges az egy légtérben való forgatás, akkor már a közös jeleneteket is fel tudják venni. Addig viszont úgy oldják meg a felvételeket, hogy a színészek az otthonukban lerakott kamera előtt játsszák el a szerepüket és a szintén otthon ülő vágó pedig ezekből az anyagokból rakja össze a filmet a Zoomon keresztül dirigáló rendező útmutatásai alapján.

Készül Michael Bay koronavírus filmje

Bár így is nehézkes lesz a munka, mivel az egymástól több méterre álló színészekkel nehezebb lesz a forgatás, főleg, hogy mindig mindent le kell fertőtleníteni, a stábtagok maszkokban és gumikesztyűkben dolgozhatnak és rendhagyó módon a jelenleg kialakult helyzet miatt a statiszták tömege helyett utólag berajzolt CGI-háttérszereplőket fognak használni.

A Songbird két főszereplője KJ Apa és Sofia Carson lesz. További szereplők: Demi Moore, Bradley Whitford, Craig Robinson, Jenna Ortega, Paul Walter Hauser és Peter Stormare. A filmet Adam Mason fogja rendezni, aki többnyire horrorfilmjeiről híres, például a Broken, a Pusztító sziget, vagy Az ördög széke című alkotásokról. A szkriptet  Simon Boyes-szal írják.

Szerző: MéziMcFly

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket


Article Tags: · · · · · · · · · · ·