FILMEZZUNK.HU
Matt LeBlanc érdekességek

Matt LeBlanc – 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

12115

Matt LeBlanc érdekességek

Matt LeBlanc amerikai színész, aki 1967. július 25-én a massachusettsi Newtonban született, az Amerikai Egyesült Államokban. Legismertebb alakítása Joey Tribbiani karaktere volt a rendkívül népszerű Jóbarátok, és a kevésbé sikeres Joey című sorozatban. Ezért a szerepéért háromszor jelölték Emmy-díjra, és háromszor jelölték Golden Globe-díjra, melyet 2012. január 15-én televíziós musical és komédiasorozatok kategóriában el is nyert az Episodes című sorozatban nyújtott alakításáért. A színész a napokban ünnepli 56. születésnapját, melynek alkalmából összegyűjtöttünk az életéről 10 érdekességet, amit valószínűleg még nem hallottál.

Matt LeBlanc - 10 soha nem hallott érdekesség a színészről

1. Bár apai ágról francia, angol, ír és holland származású és csak anyai ágról olasz, mégis főleg olasz származású karaktereket alakít.

2. Amikor Matt 8 éves volt, motorversenyző akart lenni. Több versenyen is részt vett, majd végül feladta.

Matt LeBlanc - 10 soha nem hallott érdekesség a színészről

3. 1985-ben fejezte be a középiskolát (Newton North High School), majd Bostonba járt főiskolára, de a második szemeszter elején abbahagyta. Anyja biztatására kezdett el foglalkozni a színészettel.

4. 1987-ben több olyan reklámban szerepelt, mint például a Levi’s 501, a Coca-Cola, a Doritos, valamint a Heinz ketchup, amely elnyerte a rangos Arany Oroszlán díjat az 1987-es Cannes-i Filmfesztiválon.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·