FILMEZZUNK.HU
Új Reszkessetek, betörők! film a láthatáron

Új Reszkessetek, betörők! film a láthatáron

1289

Új Reszkessetek, betörők! film a láthatáron

Vannak filmek, amik sosem mennek ki a divatból, ilyen talán az eredeti két Reszkessetek, betörők! is. Hogy ezeket szabad-e folytatni, remake-elni vagy épp rebootolni, arról eléggé megoszlanak a vélemények. A Reszkessetek, betörők! viszont megkapja a maga rebootját a Disney-től. Most több új részletre is fény derült.

Jön a Reszkessetek, betörők! reboot

Az egyik legfontosabb dolog az új filmmel kapcsolatban, hogy annak semmi köze nem lesz a franchise eredeti főhőséhez, Kevin McCallisterhez. Korábban voltak róla pletykák, hogy a sztoriban helyet kap ő is, mint egy biztonsági cég vezetője, de ez a jelek szerint csak pletyka marad. Ami pedig a szereplőket illeti, az eddig ismert három színész mellé további három csatlakozott. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Archie Yates, Ellie Kemper és Rob Delaney biztosan szerepelni fog, bár azt nem tudni, hogy kit alakítanak majd. Mostanra viszont az is kiderült, hogy csatlakozni fog hozzájuk Kenan Thompson, Ally Maki és Chris Parnell is.

Kenan Thompson főleg gyerekkorában szerepelt rengeteg filmben és sorozatban, de szinkronszínészként is számos mesében hallhattuk a hangját. Jelenleg elsősorban komikusként tevékenykedik. Ally Maki is sorozatszínészként kezdte pályafutását, legutóbb viszont a Toy Story 4-ben szinkronizált. Chris Parnell pedig szintén sorozatokban és szinkronmunkákban tűnt ki az évek során.

10 folytatásfilm, amit óriási hiba volt elkészíteni

(via Mafab)


Article Tags: · · · · · · · ·