FILMEZZUNK.HU
A 20+1 legjobb rendőrös film

A 20+1 legjobb rendőrös film

65279

(11) Pancser police  (2010)

Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelője rajong az asztaláért. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) már más fából faragták, de amióta nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit: Dansont (Dwayne Johnson) és Manzettit (Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők micsoda rendőrök.

Will Ferrell és Forest Whitaker - A hét színészei

(12) 21 Jump Street – A kopasz osztag  (2012)

Jenko (Channing Tatum) és Schmidt (Jonah Hill) csak nemrég fejezték be a rendőrakadémiát, és nem állnak a legjobb zsaruk hírében. Közösen elbaltázott ügyük után mindössze egy esélyt kapnak. Vissza kell ülniük a padba, hogy a gimnazistákat veszélyeztető drogkereskedő bandát leleplezzék. A baj csak az, hogy a gimisek már egyáltalán nem olyanok, mint ők voltak néhány évvel ezelőtt. Ezúttal Schmidtnek jut a népszerűség, míg megdöbbenésére Jenko a kockafejű lúzerek közt találja magát. A háború kezdetét veszi a suli folyosóin.

21 Jump Street - A kopasz osztag

(13) Női szervek  (2013)

Sarah Asburn és Shannon Mullins egyaránt kemény, a munkájának élő, magányos nő, és mindketten egyformán gorombák. Emiatt aztán ki nem állhatják egymást. A helyzeten tovább ront, hogy Ashburn nagyképű FBI-ügynök, Mullins viszont egyszerű, mocskosszájú bostoni rendőrnő. Amikor Asburn ki akarja venni kezéből az ügyét, rá kell jönnie, hogy emberére akadt. Így kénytelen-kelletten összefognak, hogy lekapcsolják az agafúrt és könyörtelen drogbárót. A kényszerű közös munka során megtanulják tisztelni egymást.

Sandra Bullock és Melissa McCarthy - Női szervek (2013)

(14) 22 Jump Street – A túlkoros osztag (2014)

Van, akit a siker megváltoztat, őket azonban nem. Jenko nem túl eszes, de legalább kemény, a társa Schmidt még pufi is. A véletlen úgy hozta, hogy az agyatlan módszereikkel valahogy sikerült lebuktatniuk egy középiskolai kábítószer-bandát, így a főnökük, Dickson kapitány új bevetésre küldi őket. A két zsaru továbbra is olyan éretlen, hogy gond nélkül beilleszkednek a náluk fiatalabb diákok közé – igaz, ezúttal komolyabb drogügyet kell megoldaniuk komolyabb oktatási intézményben: egy egyetemen.

(15) Pofázunk és végünk  (2014)

Ben, a gimnáziumi biztonsági őr az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy megpróbálta bebizonyítani Jamesnek, az atlantai rendőrség nyomozójának, hogy érdemes a húga, Angela kegyeire, és nem csak egy mihaszna, videójáték-mániás lúzer. Amikor Bent végre felveszik a rendőrakadémiára, úgy érzi, ezzel kivívta a dörzsölt zsaru tiszteletét, és áldását kéri tőle arra, hogy elvegye feleségül Angelát. Ám a sógorjelölt James bizonyítékot akar Ben rátermettségére, ezért úgy dönt, hogy magával viszi egy napra járőrözni – és ezzel majd a frászt is ráhozza a zöldfülű rendőrpalántára. De amikor az eszelős nap végére eljutnak a város leghírhedtebb bűnözőjéig, James kénytelen belátni, hogy új társának gyorstüzelő szája legalább olyan veszélyes, mint a körülöttük süvítő golyók.

Pofázunk és végünk (Ride Along, 2014)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·