FILMEZZUNK.HU
A 20+1 legjobb rendőrös film

A 20+1 legjobb rendőrös film

65000

(16) Kamuzsaruk  (2014)

Két jó haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most. Ugyanis színre lép egy maffiózó (James D’Arcy), aki nem a vicc kedvéért hord magánál pisztolyt. A két barát hiába magyarázza, hogy ők csak játékból vettek egyenruhát. Az egyikük barátnője (Nina Dobrev) segítségével kénytelenek beleélni magukat a szerepbe. Akarva-akaratlan, felveszik a harcot a szervezett alvilággal.

 

(17) RAID – A törvény nemében (2016)

Johanna Pasquali alapjaiban különbözik a rendőr kollégáitól. Csinos teremtés, de alkalmatlan a feladatok ellátására. Ennek ellenére fejébe veszi, hogy ő lesz az első nő, aki bekerül a rendőrség Froissand ügynök vezette elit kommandójába.

RAID - A törvény nemében

(18) Pofázunk és végünk Miamiban (2016)

A kőkemény zsaru és a kőlúzer sógorjelölt ezúttal Miamiban támadja be a bűnözőket és a rekeszizmokat.

 

(19) Bukós szakasz (2017)

Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket? De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen. És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon…

Bukós szakasz (CHIPs, 2017) - Előzetes

(20) Übergáz  (2019)

A visszafogott vérmérsékletű Über-sofőr mit sem sejtve felvesz egy sokat látott zsarut, aki forró nyomon jár egy kegyetlen gyilkos nyomában. Nem kell sok idő, hogy rájöjjön: ez a megpróbáltatásokkal teli éjszaka kockára teszi az épelméjűségét, az életét és az ötcsillagos értékelését is. Az ÜBERGÁZ klasszikus modorú, de friss humorú korhatáros akció-vígjáték két ellentétes jellemű fickóról, akik teljesen képtelen helyzetben találkoznak – és csak egymásra számíthatnak.

(+1) Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk (2020)

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék. Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa. Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan.De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, őt is megsebesíti. Amikor kikerül a kórházból, természetesen ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, úgyhogy újra akcióba lendül – de ha már bunyózni kell, Marcust is belekeveri az nyomozásba – és Miami újra a feje tetejére áll. A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

Bad Boys 3 – Mindörökké rosszfiúk - Filmkritika (Bad Boys for Life) 2020

20 sosem látott kulisszafotó, ami teljesen új oldalról mutatja be kedvenc filmjeinket

Szerző: MéziMcFly

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·