FILMEZZUNK.HU
Mickey Rourke kibukott és megfenyegette Robert de Nirot

Mickey Rourke kibukott és megfenyegette Robert de Nirot

1573

Mickey Rourke kibukott és megfenyegette Robert de Nirot

A probléma gyökere 33 évre vezethető vissza, ugyanis akkor akasztotta össze bajszát először Mickey és Robert első közös filmjükön, az Angyalszíven. A két színész már az elején nem jött ki egymással, egyszerűen képtelenek voltak együtt dolgozni, ami ökölharccá fajult. A forgatás végén mindketten megfogadták, hogy az életben nem forgatnak együtt közös filmet. Kettejük kapcsolata azóta sem rendeződött, sőt…

Mickey Rourke kibukott és megfenyegette Robert de Nirot

Mickey Rourke (67 ) aki többek között a 9 és fél hét, A hallgatag bunyós, Harley Davidson és a Marlboro Man, A tűzben edzett férfi, A pankrátor, Sin City: Ölni tudnál érte, és Ashby című filmekben szerepelt  kibukott, mikor egy olasz televíziós csatornán közölte, hogy szerinte Robert de Nironak (76) szerepe volt abban, hogy a Netflixre szerződött gengszerfilm Martin Scorsese rendezésében készült Az ír (The Irishman) című filmben nem kapott szerepet. Állítása szerint ugyanis a rendező  Mickey-nek szánta az egyik főszerepet, a végén pedig semmi nem lett belőle. Ennek szerinte az volt az oka, hogy De Niro nyíltan kijelentette, hogy nem kíván egy filmben szerepelni Rourke-al. Döntsön a stáb kit választ, mert ha Rourke marad, akkor De Niro megy.  Állítását nem tudta igazolni a pruducer, sem a castingos, az aktor pedig ki akart maradni az egészből. De nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél… Nem sokkal később Ne Diro,  a 67 éves színészre azt mondta, hogy hazug. Mickey-nek sem kellett több, teljes gőzzel visszavágott a színésznek.  Rourke ezzel az üzenettel fenyegette meg De Nirot az interneten:

“Hé, Robert De Niro! Igen, hozzád beszélek, te szemét sírós kisbaba! Egy barátom mutatta meg, hogy pár hónappal ezelőtt azt mondtad egy lapnak, “Mickey Rourke egy hazug ember, csupa mocskot hord össze”. Jól figyelj, Mr. “a filmekben Nagyon Kemény Csávó!” Te vagy az első ember, aki valaha is hazugnak nevezett, és ezt lehozták az újságok. Hadd egyértelműsítsem neked, te baromarcú: ha a szemem elé kerülsz, esküszöm az élő Isten előtt a nagymamám, a testvérem és az összes kutyám életére, hogy 100%-ig megalázlak.”

És mivel köztudott, hogy Mickey hatalmas kutyaimádó szerepében áll, így fenyegetése igencsak komolynak vehető, de reméljük, hogy ez nem fog tovább fajulni.

Szerző: MéziMcFly

8 izgalmas detektív film, amitől garantáltan okosabbá válsz


Article Tags: · · ·