FILMEZZUNK.HU
Befutott a Bill és Ted harmadik részének a legújabb filmelőzetese!

Befutott a Bill és Ted harmadik részének a legújabb filmelőzetese!

1112

Bill és Ted 3 (Bill & Ted Face the Music, 2020) – Előzetes

Az első két Bill és Ted mozit, vagyis a Bill és Ted zseniális kalandját és a Bill és Ted haláli túráját generációk imádták, a filmek megjelenése (1989 és 1991) óta azonban már eltelt három évtized és senki sem számított rá, hogy valaha is készül folytatás. Márpedig a Bill és Ted 3-at már 2018-ban beharangozták, most pedig megérkezett a legújabb trailere is, így ha esetleg nektek kimaradt volna valamelyik film, akkor éppen itt az ideje a pótlásnak.

Igazi nosztalgiatúrára invitál minket a Bill & Ted Face the Music, ugyanis a sztori szerint két főhősünk (továbbra is Keanu Reeves és Alex Winter) a középkorú férfiak életét tengeti hétköznapi problémákkal, de még mindig nem tettek le arról, hogy megírják a világ legjobb dalát. Egyszer aztán felbukkan egy alak a jövőből, aki figyelmezteti őket, hogy csakis az ő zenéjük mentheti meg az univerzumot. Keanu Reeves – olyan karakterek, mint Neo és John Wick után – ismét újabb oldalát mutatja meg, így a Végállomás: esküvő és a Mindig csak talán mellett újra előveszi a vicces énjét.

A Bill & Ted Face the Music elvileg még a nyáron megjelenik Dean Parisot (Galaxy Quest, Dick és Jane trükkjei, Red 2.) rendezésében, de nem vagyunk biztosak benne, hogy mozikba kerül vagy egyből online-ra. A további szerepekben Samara Weaving (Aki bújt, Hollywood), Holland Taylor (Két pasi meg egy kicsi) és a korábbi részből visszatérő Halál, azaz William Sadler.

Keanu Reeves – Az ember, akinek aranyból van a szíve

(Forrás: gamestar.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·