FILMEZZUNK.HU
Megvan a The Walking Dead évadzáró dátuma, előzetesek és meglepetés hírek

Megvan a The Walking Dead évadzáró dátuma, előzetesek és meglepetés hírek

4176

Megvan a The Walking Dead évadzáró dátuma, előzetesek és meglepetés hírek

Jó hírünk van a The Walking Dead rajongóknak, ugyanis mai cikkünkben több fontos hírt osztunk meg Veletek. Az első és legfontosabb hír, hogy végre megérkezett az április 12. óta várt utolsó rész dátuma, ráadásul egy ütős előzetest is kaptunk. A Suttogók még az eddigieknél is nagyobb fenyegetést fognak jelenteni hőseinkre, azonban egy visszatérő szereplő remélhetőleg kihúzza Őket szorult helyzetükből. Darylnek (Norman Reedus), Gabrielnek (Seth Gilliam) és Carolnak (Melissa McBride)  továbbra is kiemelt szerep jut majd, de Beta (Ryan Hurst) is feltűnik majd. Most pedig nézzük az évadzáró előzetesét:

Továbbá fantasztikus hír, hogy a TWD rajongóit megörvendeztetik olyan nem mindennapi hírrel, hogy a 10. évad évadzáró valójában nem befejezés lesz erre az évadra nézve, hanem megajándékoztak minket extra epizódokkal!  A 6 egymást követő rész 2021 első negyedévében kerül bemutatásra. Eredetileg április 12-én, a The Walking Dead 10. évados fináléját követően debütált volna az immáron harmadik élőszereplős The Walking Dead sorozat, ami a fiatalokat középpontba állító The Walking Dead: World Beyond címet kapta.  Azonban a koronavírus-járvány miatt az AMC úgy döntött, hogy elhalasztja. A nézőknek így nagyon sokáig kellett böjtölnie, de a várakozás meghozta gyümölcsét, ugyanis ősztől mindhárom The Walking Dead sorozatot láthatjuk majd. A World Beyond középpontjában egy csapat tinédzser áll majd, akik egy igencsak kalandosnak ígérkező utazásba vágnak bele. A legújabb sorozat egészen új szemszögből mutatja majd  be a zombi apokalipszist  és jelentős szerepet kap benne a Rick Grimes életét is megmentő csapat, akik nem feltétlenül azok a megmentők, akikre számítanánk.

A The Walking Dead: World Beyond – ahogy az eredetileg is lett volna-, a The Walking Dead 10. évadának 16. részének levetítését követően még aznap megtekinthető lesz! És most lássuk a TWD fontos dátumait: The Walking Dead 10. évad 16. rész és a The Walking Dead: World Beyond első rész dátuma 2020. október 4., The Walking Dead – 6 extra epizód dátuma 2021. eleje, míg a The Walking Dead 11. évad kezdete 2021. ősz, Ezen kívül új előzetest kapott a The Walking Dead: World Beyond is:

10 főgonosz a filmvilágból, akit képtelenség utálni

Szerző: MéziMcFly


Article Tags: · · · · ·