FILMEZZUNK.HU
Megérkezett a Helstrom előzetese a Marveltől

Megérkezett a Helstrom előzetese a Marveltől

902

Megérkezett a Helstrom előzetese a Marveltől

Előzetest kapott a Hulu és a Marvel képregények egyik adaptációja, a Helstrom. A Hulu még tavaly rendelte meg a Helstromot, de azóta történt egy s más a Marvel háza táján, például Kevin Feige a Marvel cégvezető kreatív igazgató lett. Továbbá bejelentett a Marvel Moziverzum berkein belül rengeteg olyan sorozatot ( pl.: A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Netflix-szériák, Robbie Reyes pokoli karaktere, stb.), amiket sorban elkaszáltak, vagy a projektek végül a kukába kerültek. A természetfeletti thriller szerencsére megúszta és bemutatásra kerül.

A történetben megismerhetjük a Szellemlovas képregényben feltűnt Helstrom-testvéreket,  Daimont (Tom Austen) és Ana Helstromot (Syndey Lemon). Ők egy titokzatos és rendkívül erős sorozatgyilkos (Elizabeth Marvel) különleges képességekkel bíró gyermekei. Daimon nappal tanít, éjjel pedig ördögöket űz, míg Ana árverésvezetőként hasonlóan titokzatos életet él. A család mindkét tagja sötét múltat cipel magával. A testvérek arra szentelték életüket, hogy megvédjék azokat, akik közel állnak hozzájuk, illetve hogy szembenézzenek és levadásszák az emberiség leggonoszabbjait.

A sorozat rendezője: Anders Engström. A forgatókönyvet John Romita Sr. írta. Szereplők: Tom Austen, Sydney Lemon, Elizabeth Marvel, Daniel Cudmore, Fiona Dourif, Robert Wisdom, Kyle Warren, Xavier De Salaberry és Arkie Kandola. A sorozat már idén megtekinthető lesz, pontosabban október 16-tól kezdik vetíteni a Hulu kínálatában. Érdekesség, hogy Marvel-logó nélkül mutatkozik be a sorozat, valószínűleg márkaépítési okokból.

Szerző: MéziMcFly

Hogy kéne kinézniük a DC és Marvel hősöknek a képregények alapján?


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·