FILMEZZUNK.HU
Jackie Chan megerősítette: jön a Csúcsformában 4

Jackie Chan és Chris Tucker főszereplésével jöhet a Csúcsformában 4!

19926

Jöhet a Csúcsformában 4!

Chris Tucker nemrég jelentette be az ESPN egy podcastjában, hogy minél előbb szeretné összehozni a Csúcsformában 4-et, és megerősítette, hogy a film hamarosan valóban forogni fog, amire állítólag Jackie Chan is rábólintott. Jackie Chan szerint már csaknem kész a forgatókönyv és ha minden jól megy, már idén neki is látnak a forgatásnak. 

Jackie Chan és Chris Tucker - Csúcsformában 3. (2007)

Már tizenkét évvel ezelőtt mutatták be a mozikban a Jackie Chan és Chris Tucker nevével fémjelzett Csúcsformában (Rush Hour) széria harmadik részét, amely akkor világszerte 258 millió dollárt termelt és a trilógia második legprofitálóbb darabjává vált a 347 milliót gyűjtő Csúcsformában 2 mögött. Sokáig azt lehetett hinni, hogy a Csúcsformában 3 szerényebb bevétele miatt véget ért és egy trilógiaként vonul be a filmtörténelembe a franchise, azonban 2012-ben elterjedt a pletyka, hogy a részeket gyártó New Line Cinema mégis folytatná és tervezik a Csúcsformában 4-et. 

Ha elkezdik forgatni a negyedik Csúcsformábant, azt viszont minden bizonnyal egy új rendezővel fogják tenni, hiszen az eddigi filmek rendezője, Brett Ratner ellen tavaly vádemelés volt szexuális zaklatás miatt.

10 legjobb buddy cop film, amit feltétlen látnod kell

(Forrás: 24.hu)


Article Tags: · · ·