FILMEZZUNK.HU
Berendelték a Stranger Things 4. évadát, infók a sikersorozatról

Berendelték a Stranger Things 4. évadát, infók a sikersorozatról

1201

Berendelték a Stranger Things 4. évadát, infók a sikersorozatról

A Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy folytatódik a Stranger Things a 4. évaddal. A nagysikerű sorozat még 2016 júliusában startolt a Netflixen. A 2. évad 2017 októberében érkezett, a 3. évad pedig 2019 júliusában robbant be a nézőkhöz. A forgalmazó még tavaly szeptemberben jelentette be, hogy jön a Stranger Things negyedik évada. A folytatás két részről is várható volt. Egyrészt azért, mert ez a sorozat olyannyira befutott, hogy itt már világsikerről kell beszélnünk, mivel elképesztően magas a nézettsége. Sőt, még az évadok közti szünetben is nagy az érdeklődés iránta. Másrészt a harmadik évadban több elvarratlan szál maradt megmagyarázatlanul, így várható volt a folytatás.

Stranger Things (2016)

Ted Sarandos, a Netflix tartalomért felelős vezetője 2019-ben a következőket mondta a 4. évaddal kapcsolatban:

“A Duffer fivérek világszerte számos nézőt hódítottak meg a Stranger Thingsszel. Izgatottak vagyunk, hogy tovább bővíthetjük velük a kapcsolatot, és hogy további filmek és szériák számára bocsátják rendelkezésünkre ragyogó képzelőerejüket. Olyan projektekhez, amit előfizetőink imádni fognak. Kíváncsian várjuk, mit rejtegetnek Dufferék a zsebükben, ahogy kilépünk Tótágasból.”

Amit tudni lehet a folytatásról: Mivel az Eleven és a Bryers család is elköltözött, ezért a sorozat már nem az indianai városban Hawkinsben fog játszódni. Vajon mi lett Hopper-el? Hopper él, de nem lélegezhet fel, mivel egyáltalán nincs biztonságban. A Netflix annyit elárult a rajongóknak, hogy Oroszországban van és más fegyencekkel együtt vonatsíneket épít, így a sorozat elméletileg  ott fog játszódni. A Duffer testvérek az egyik sajtónyilatkozatukban elárultak még néhány dolgot Hopperről:

“Izgatottan jelentjük, hogy hivatalosan is kezdetét vette a negyedik évad gyártása – de még inkább, hogy Hopper visszatér! Bár igaz, van néhány rossz hírünk is amerikai honfitársainknak: valahol a távoli Kamcsatka havas földjein tartják fogva őt, és nemcsak emberekkel, de… más lényekkel is szembe kell néznie. Ezalatt az államokban egy új rémség ütötte fel a fejét, valami, ami régóta ott rejtőzik, valami, ami mindennel összefügg.”

Elképzelhető, hogy nem a 4. évad lesz a befejezés? 2017-ben a Duffer testvérek azt mondták a 4. évaddal kapcsolatban, hogy: “Szerintünk négy évad van a sorozatban, aztán vége.” Azóta viszont sok minden történt, a sorozat rendező-producere Shawn Levy nyilatkozatában elárulta, hogy  minden bizonnyal lesz ötödik évad is. A sikersorozat folytatását továbbra is Matt Duffer és Ross Duffer készítik. A  premier pontos dátumát egyelőre még nem tudjuk, mivel a koronavírus is jócskán beleszólt a folytatásba, de utalások vannak arra, hogy még idén, 2020 végén vagy 2021 elején már láthatjuk a folytatást, ami még ijesztőbb lesz, mint az eddigi epizódok. A 4. évad előzetesét itt nézhetitek meg:

Szerző: MéziMcFly

Színészek, akik zseniálisan alakultak át sokkal fiatalabb karakterekké


Article Tags: · · ·