FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Hilary Swank űrfilmje!

Előzetest kapott Hilary Swank űrfilmje!

1222

A távolban (Away, 2020) – Előzetes

Újabb ütős sci-fi a láthatáron! A projektet először 2019 májusában jelentették be, és a Netflix most közzétette az előzetest. A sorozat főszereplői a Millió dolláros bébi és a Fiúk nem sírnak című filmekben nyújtott alakításáért Oscar-ral kitüntetett Hilary Swank, valamint Josh Charles lesznek. Matt Damon és Sean Penn után ezúttal Swank készül a Marsra az amerikai asztronauta és korábbi pilóta, Emma Green bőrébe bújva.

A nem túl bő lére eresztett előzetesből kiderül, hogy a széria Emmára fog koncentrálni, aki több, mint egy éven át a vörös bolygón végzi küldetését, így ennyi időre búcsút kell vennie családjától, hogy egyedül álljon helyt az idegen terepen mindentől és mindenkitől távol.

A sorozatban szerepel még Talitha Bateman, mint Lex, Emma tinédzser lánya; Mark Ivanir, mint orosz asztronauta és mérnök; Ato Essandoh, a világhírű brit-ghánai botanikus szerepében; Ray Panthaki az Indiai Légierő vadászpilótájaként és Vivian Wu, mint a személyzet kínai vegyésze. Az Away szeptember 4-én landol a Netflixen.

A valaha volt 20 legjobb sci-fi film az IMDB szerint

(via Filmtekercs)


Article Tags: · · · · · · · · · ·