FILMEZZUNK.HU
Őslénypark (Jurassic Park, 1993)

Készül a Jurassic World: Világuralom, amiben többek között Sam Neill is visszatér

3101

Készül a Jurassic World: Világuralom, amiben többek között Sam Neill is visszatér

Az eredeti Jurassic Park Michael Crichton regénye alapján íródott. A széria minden idők legnagyobb bevételű filmjei közé sorolható és három Oscar-díjat is kapott.  Az új filmmel együtt már hat őslényes epizódból fog állni a sorozat. Szuper hír, hogy többek között Sam Neill is ismét visszatér a dínók világába, a Jurassic World: Világuralom című filmbe. A Jurassic World harmadik részében az eredeti Jurassic Park három  főszereplője is visszatér, név szerint: Laura Dern (Dr. Ellie Sattler), Jeff Goldblum (Malcolm) és Sam Neill (Dr. Alan Grant).

A Jurassic Park még egy sztárja visszatérhet a Jurassic World folytatásában

A forgatás már javában zajlott, de a koronavírus miatt Hollywoodban kénytelenek voltak leállítani egy időre. Július 6-tól viszont ismét forog a kamera, ezúttal az Egyesült Királyságban, Angliában.  Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, A Jurassic World (2015) és a Jurassic World: Bukott birodalom (2018) két sztárja már egy ideje forgatnak, immáron nem csak a Pinewood Studios falai között, de már egy londoni külső helyszínen is kamera elé álltak. Az elmúlt kötelező 14 napos karantén után pedig a paleontológust, Dr. Alan Grantet megszemélyesítő Sam Neill is bele ásta magát a dinoszauruszok izgalmas világába. Remélhetőleg hamarosan Jeff Goldblum is csatlakozik a forgatáshoz, így a két korszak főszereplői találkoznak és egyesülnek egy hatalmas kalandban. Sam nagy izgalommal várja a legújabb akciókkal bővelkedő felvételeket és a következőt nyilatkozta a filmmel kapcsolatban:

“Hamarosan leakasztom a kalapom a szögről, visszakapom a régit, és ismét szembe nézhetek a dinoszauruszokkal. Ez az eddigi legjobb. Izgatott vagyok és rettegek, ezek az izék ki fognak csinálni.”

A filmek költségvetései a következők: a Jurassic World kiadásai 150 millió dollárba kerültek, a Bukott birodalom 170 millió dollár volt és a mostani harmadik rész 225 millió dollárra rúg, ezzel magasan a legnagyobb befektetést kapta a Jurassic World: Világuralom produkció. A Jurassic World 3. részének premiere 2021-re várható, amivel együtt összesen hat dinoszauruszos részből fog állni a sorozat.

Szerző: MéziMcFly

20 dolog a Jurassic Parkról, amit még biztosan nem hallottál


Article Tags: · · ·