FILMEZZUNK.HU
Újra veszik a Trónok harca befejező részét?

Újra veszik a Trónok harca befejező részét?

18491

Újra veszik a Trónok harca befejező részét?

Még tavaly petíciót indítottak a rajongók, hogy más írókkal készítsék el újra a Trónok harca utolsó évadát és hogy forgassák újra a 8. évad utolsó részét. Az 5. rész kapta eddig a legrosszabb kritikákat, a sorozat sok híve is elégedetlen volt, pár dramaturgiai baki mellett azt is kifogásolták,  hogy sok minden lassan történt, így az utolsó epizód nagyon hirtelen zárta le a történetet. A petíció indítója szerint a Trónok harca alkotói, D. B. Weiss és David Benioff az utolsó évaddal bebizonyították, hogy nem értenek az íráshoz, nem tudnak jó forgatókönyvet alkotni, ha nincs megfelelő alapanyag, miután George R. R. Martin nem haladt elég gyorsan az alapul szolgáló regénysorozattal.

Újra veszik a Trónok harca befejező részét?

Bár az HBO nemrég egyértelművé tette, hogy eszük ágában sincs újraforgatni az utolsó évadot, a meccs még nincs lejátszva. A sorozat remake-je mellett a Trónok harca színésze, Jaime Lannistert alakító Nikolaj Coster-Waldau állt ki azok mellett, akik petícióban követelik, hogy az HBO forgassa újra a széria utolsó epizódját. Nikolaj elmondta, hogy ugyan nem követte részletesen a felháborodást, de elgondolkodott rajta, hogy pénzügyileg is támogassa a petíciót. Továbbá elmondta, hogy mindig nehéz a lezárás, mert mindenkinek megvan a maga véleménye és vágya. Szerinte a felháborodásba amúgy a gyászmunka is kicsit belejátszott, mert a rajongók nemcsak azt dolgozták fel nehezen, hogy így ért véget, de azt is, hogy egyáltalán véget ért a kedvenc sorozatuk.

A törekvéshez a napokban a sorozat másik sztárja is csatlakozott, aki nem más, mint Charles Dance, aki a sorozatban Tywin Lannistert játsza. A színész maga is rajongója volt a Trónok harcának, így saját bevallása szerint még azután is tovább nézte, hogy karakterét meggyilkolták a történetben. A következőt nyilatkozta:

“Tudom, hogy a finálé sok embernek tetszett, ugyanakkor azt is tudom, hogy sokakban csalódást váltott ki. Attól tartok, hogy én ez utóbbi táborba tartozom. Ha előttem lenne egy petíció, egész biztosan aláírom azt.”

Az aláírók úgy vélik, a rajongók jobbat érdemelnek a mostani változatnál, arra kérik az HBO-t, hogy készítsen egy új verziót. A petíciót eddig több, mint egymillió-nyolcszázezren írták alá. Ha Te is úgy gondolod, hogy újra kéne venni a 8. évadot, akkor itt tudsz csatlakozni az aláírásokhoz:

https://www.change.org/p/hbo-remake-game-of-thrones-season-8-with-competent-writers

Szerző: MéziMcFly

Így néztek ki a Trónok harca szereplői régen vs. most


Article Tags: · · · · · ·