FILMEZZUNK.HU
Újabb Stephen King könyvet filmesítenek meg!

Újabb Stephen King könyvet filmesítenek meg!

2338

Újabb Stephen King könyvet filmesítenek meg!

Stephen Kingnek mostanában egyre több könyve kerül megfilmesítésre. Most a Throttle című horrorra kerül a sor, ami majd az HBO Maxon lesz elérhető. A könyv igazán egyedülálló és különleges, mivel ezt a könyvet King fiával, Joe Hillel együtt írta, ami 2009 óta elérhető a könyvesboltok polcain. A rendező David S Goyer lesz, akinek a Penge: Szentháromság, A túlvilág szülötte, FlashForward – A jövő emlékei vagy a  Da Vinci démonai köszönhető.

Újabb Stephen King könyvet filmesítenek meg!

A történet a nevadai sivatagban játszódik és egy teherautó sofőrről szól, aki szembe kerül egy törvényen kívüli motoros bandával. Ezek Stephen King könyveinek mostanában készülő megfilmesítései:

– Tom Gordon, segíts!, ami 1999-ben jelent meg, amiben egy tinédzser lány a hegyekben túrázik, majd elszakad a családjától. Eltéved az erdőben és teljesen egyedül marad. Kilátástalannak tűnik a vadonból való kiút. Egyetlen szórakozása a hordozható rádiója, melyen baseball-mérkőzések közvetítéseit hallgatja.  Ahogy egyedül bolyong az erdőben, elkezd arról fantáziálni, hogy az egyik játékos eljön érte és megmenti őt. A történetet megfűszerezi egy kis természetfelettivel, mivel az erdőben egy szörnyeteg a nyomában van.

– A 2020. áprilisban megjelent novellás gyűjteménye az If It Bleeds, melynek egyik darabjából,  Mr. Harrigan’s Phone-ból készül film, mely egy újabb lenyűgöző története a túlvilágról, a halálról és a természetfeletti erőkről szól.

Szerző:  MéziMcFly

10 Stephen King filmadaptáció, amit látnod kell


Article Tags: · · ·