FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott A halhatatlan című film

Előzetest kapott A halhatatlan című film

2361

A halhatatlan (2020) – Előzetes

A halhatatlan (L’immortale) című olasz filmet még 2019-ben mutatták be külföldön, hozzánk pedig idén augusztus 30-án látogat el az HBO GO-ra. A film Gomorra egyik kedvelt karakterének, Cirónak előzménytörténetét mutatja be, ami nemcsak a sima előtörténetre fókuszál, hanem a jövőre bemutatandó 5. évaddal is összefüggésbe kerül.

A történet szerint Ciro végzetes lövést kap, és ernyedten merül el a Nápolyi-öböl hullámai között. A férfi gyilkosa nem más, mint legjobb barátja. Miközben egyre lejjebb húzza a mélység, Ciro elméjében rég elfeledett emlékek cikáznak: áldozatok százait követelő földrengés, egy csecsemő sírás… Mióta Ciro újszülöttként túlélte a katasztrófát, az emberek csak halhatatlannak hívták, és eszerint is él. Semmi sem állíthatta meg, és nem ismer félelmet.

A filmet a sorozatban a címszereplőt alakító Marco D’Amore rendezte. A forgatókönyvet Marco mellett a Gomorra című sorozat két másik írójával, Leonardo Fasolival és Maddalena Ravalival készítette. A főszereplők: Marco D’Amore (Ciro Di Marzio), Giuseppe Aiello (Ciro bambino), Salvatore D’Onofrio (Bruno), Gianni Vastarella (Bruno bambino) és Marianna Robustelli (Vera) lesznek.

Szerző: MéziMcFly

Előzetest kapott Dwayne Johnson szuperhősfilmje!


Article Tags: · ·