FILMEZZUNK.HU
Focirajongóknak kötelező, itt a Becsúszó szerelem előzetese

Focirajongóknak kötelező, itt a Becsúszó szerelem előzetese

1115

Becsúszó szerelem (2020) – Előzetes

Magyar sikervárományos premierfilm a láthatáron. A vígjátékot még tavaly nyáron forgatták Budapesten, amit Nagy Viktor Oszkár rendezett, aki a 40. Magyar Filmszemlén Gene Moskowitz-díjjal kitüntetett Apaföld-et is készítette, továbbá az Ő közreműködésével készültek a Két világ közt, Felsőbb parancs, Hivatal, valamint a Tündérország: Ferenc útja című filmek.

A film egy érzékeny témát dolgoz fel, ami érzelmes és humoros is egyben. Betekintést enged a focidrukkerek lelkes, de ellentmondásos világába, az örökbefogadás bonyodalmaiba és a gyerekvárás mindenki életét, fenekestül felbolygató helyzeteibe. A történet szerint Gyula (Ötvös András) és felesége, Mariann (Stefanovics Angéla) gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel (Gombó Viola Lotti), hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. A terv azonban mindannyiuk életét fenekestül felforgatja. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le elvakult focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat számára, amikor ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva hősünket.

A főszereplők Thuróczy Szabolcs, Tenki Réka, Ötvös András, Gombó Viola Lotti, valamint a drukkerek vezérét alakító Thuróczy Szabolcs, a fanatikus Kinizsi Black Army oszlopos tagjait megformáló Piller Ádám, Orosz Ákos, Hajdu Szabolcs, az ellentábor hangadóját adó Szabó Simon, valamint Stefanovics Angéla, Tenki Réka, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka és Urbanovits Krisztina. A premiert november 12-től láthatjuk a mozikban.

Szerző: MéziMcFly

A leghíresebb magyar mesefilmek, nem csak kicsiknek


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·