FILMEZZUNK.HU
Megérkezett az Ahová lépek, szörny terem 7. részének előzetese!

Megérkezett az Ahová lépek, szörny terem 7. részének előzetese!

3646

Megérkezett az Ahová lépek, szörny terem 7. részének előzetese!

1990-ben jelent meg a klasszikus Tremors – Ahová lépek, szörny terem című horror vígjáték, ami  16,7 millió dollárt hozott az amerikai moziknak. A történet szerint Val McKee és barátja, Earl Bassett éppen elhatározzák, hogy elhagyják Nevada-t, amikor furcsa rengések akadályozzák meg elindulásukat. Egy csinos földrengésszakértő diáklány segítségével rájönnek, hogy a városkát a föld alatt élő, gigantikus, emberevő szörnyek fenyegetik. Megindul a hajsza, hogy legyőzzék a csúszó-mászó földalatti lényeket. Ez a feladat elsőre nem is tűnik túl nehéznek a két barát számára, ám ahogy a harcot megkezdik a szörnyekkel, fokozatosan rájönnek, hogy ellenfeleik nem akármilyen képességekkel megáldott lények. Különleges tulajdonságaik közül az egyik legérdekesebb, hogy a legapróbb rezgéseket is megérzik a föld felszínéről. Így nem csoda, hogy a menekülés előlük szinte lehetetlen.

Kevin Bacon remek színészi tehetségével elkészült első részt még 5 epizód követte:  1996-ban a Tremors 2. – Ahová lépek ismét szörny terem, 2001-ben a Tremors 3. – Ahová lépek, már megint szörny terem, 2004-ben a Tremors 4. – A legenda elkezdődik, 2016-ben a Tremors 5. – Bloodlines, végül pedig Amerikában 2018. május elsején bemutatott  Ahová lépek, szörny terem-sorozat hatodik epizódja jelent meg.

Most, a széria hetedik része kerül bemutatásra az Ahová lépek, szörny terem A Tremors: Shrieker Island címmel. A főszerepből nem hiányozhat Burt Gummert alakító Michael Gross, akinek neve összeforrt a korábbi Tremors részekkel. A forgatókönyvet Brian Brightly és Don Michael írták. Don a filmnek egyben rendezője is, aki olyan filmeket készített, mint a Skorpiókirály 5., vagy a Halálfutam: Totális Anarchia. Amerikában október 20-án lesz a premier.

Szerző: MéziMcFly

15 bájos színésznő, aki 50 felett is csúcsformában van


Article Tags: · · · · ·