FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson és családja is megfertőződött a koronavírussal

BRÉKING: Dwayne Johnson és családja is megfertőződött a koronavírussal

2587

Dwayne Johnson és családja is megfertőződött a koronavírussal

Ahogy azt a szakértők megjósolták, a koronavírus járvány második hulláma már szépen bedurrant, rengeteg országban, köztük hazánkban is elkezdtek ismét megnövekedni az esetszámok. Egy újabb világsztár, Dwayne Johnson is megfertőződött a COVID-19-cel, amiről persze gyorsan hírt is adott követőinek, hogy ezzel is segítse felhívni a figyelmet (persze saját magán kívül) a járvány megelőzésének fontosságára, és az immunrendszer védelmére.

View this post on Instagram

Stay disciplined. Boost your immune system. Commit to wellness. Wear your mask. Protect your family. Be strict about having people over your house or gatherings. Stay positive. And care for your fellow human beings. Stay healthy, my friends. DJ ? #controlthecontrollables

A post shared by therock (@therock) on

A Szikla az Instagramon jelentkezett be élőben, ahol egy gyors helyzetjelentést adott a rajongóknak arról, hogy ő, felesége és két lányuk is karanténba vonult miután pozitív lett a koronavírus tesztjük. Elmondta, hogy közeli családi barátoktól kaphatták el betegséget, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy hordozzák a vírust. Beszámolt arról is, hogy nagyon nehéz időszakon vannak túl, hiszen számára mindig is az egészség volt az első és borzasztó volt látni, hogy egész családjára kihat a járvány.

Hozzátette, hogy mostanra már túl vannak a nehezén és mindnyájan tünetmentesek, de azt is megemlíti, hogy a szerencsések közé tartoznak, hiszen sok barátja vesztette el szüleit a vírus következtében. A bejelentkezést azzal zárja, hogy mindenki tartsa be a biztonsági előírásokat, hordjon maszkot, és ha nem muszáj, ne menjen emberek közé, hiszen ezzel lehet lassítani a terjedést.

Előzetest kapott Dwayne Johnson szuperhősfilmje!

(via Gamestar)


Article Tags: · · · ·