FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson és családja is megfertőződött a koronavírussal

BRÉKING: Dwayne Johnson és családja is megfertőződött a koronavírussal

2648

Dwayne Johnson és családja is megfertőződött a koronavírussal

Ahogy azt a szakértők megjósolták, a koronavírus járvány második hulláma már szépen bedurrant, rengeteg országban, köztük hazánkban is elkezdtek ismét megnövekedni az esetszámok. Egy újabb világsztár, Dwayne Johnson is megfertőződött a COVID-19-cel, amiről persze gyorsan hírt is adott követőinek, hogy ezzel is segítse felhívni a figyelmet (persze saját magán kívül) a járvány megelőzésének fontosságára, és az immunrendszer védelmére.

A Szikla az Instagramon jelentkezett be élőben, ahol egy gyors helyzetjelentést adott a rajongóknak arról, hogy ő, felesége és két lányuk is karanténba vonult miután pozitív lett a koronavírus tesztjük. Elmondta, hogy közeli családi barátoktól kaphatták el betegséget, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy hordozzák a vírust. Beszámolt arról is, hogy nagyon nehéz időszakon vannak túl, hiszen számára mindig is az egészség volt az első és borzasztó volt látni, hogy egész családjára kihat a járvány.

Hozzátette, hogy mostanra már túl vannak a nehezén és mindnyájan tünetmentesek, de azt is megemlíti, hogy a szerencsések közé tartoznak, hiszen sok barátja vesztette el szüleit a vírus következtében. A bejelentkezést azzal zárja, hogy mindenki tartsa be a biztonsági előírásokat, hordjon maszkot, és ha nem muszáj, ne menjen emberek közé, hiszen ezzel lehet lassítani a terjedést.

Előzetest kapott Dwayne Johnson szuperhősfilmje!

(via Gamestar)


Article Tags: · · · ·