FILMEZZUNK.HU
Fekete Párduc nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részében

Mi lesz a Fekete Párduc 2-vel?

2309

Mi lesz a Fekete Párduc 2-vel?

Ahogy arról valószínűleg már mindenki értesült, augusztus 28-án, 43 éves korában elhunyt Chadwick Boseman, aki T’Challát, azaz a Fekete Párducot alakította az MCU-ban. Halálát követően a Marvel kényes helyzetbe került a karaktert illetően. Egy jelentés szerint a színész olyannyira titokban tartotta betegségét, hogy még a Marvel Studios sem tudott róla, így most tanácstalanság uralkodik a Disney / Marvelnél.

Brutális rekordot döntött a Fekete Párduc! - Hétvégi bevételi lista, USA

A The Hollywood Reporter jelentette, hogy a Disney-hez közeli források megerősítették: a Marvel Studios-t és a Disney-t a lehető legváratlanabbul érte Fekete Párduc megformálójának a halála. Állítólag Kevin Feige stúdiófejes augusztus 28-án kapott egy emailt, amelyben először olvashatott arról, hogy Boseman a rákkal küzdött, és nem sokkal később megérkezett a halálhír is. A források azt is megerősítették, hogy Chadwick Boseman családján kívül csak néhány közeli ismerőse tudott a betegségéről, és egyébként maga a színész az utolsó pillanatig hitt abban, hogy felépül, újra erőre kap, és folytathatja, amit elkezdett az MCU-ban. Így Boseman hitt abban is, hogy részt tud venni a Fekete Párduc 2. forgatásán, amelyre szeptemberben kezdett volna felkészülni.

A jelentés azt is állítja, hogy a Marvel Studiosnak egyelőre nincs konkrét terve azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a Fekete Párduc 2-vel, mivel a stúdió gyászol. A The Hollywood Reporter megkeresett egy szakértőt azzal a kérdéssel, hogy egészségügyi biztosítási szempontból hogyhogy nem derült ki Chadwick Boseman daganatos megbetegedése. A szakember szerint a nagy stúdiók csak nagyon indokolt esetében térképezik fel színészeik egészségi állapotát, illetve kötnek biztosítást rájuk. A THR szerint kétséges, hogy ilyen módon tudják tartani a Fekete Párduc 2. 2022-es premierjét.

Fekete Párduc – Avagy ki Chadwick Boseman

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·