FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Jean Reno kőkemény akciófilmje!

Előzetest kapott Jean Reno kőkemény akciófilmje!

986

The Doorman (2020) – Előzetes

Megjelent első előzetese Ruby Rose és Jean Reno közös alkotásának, a The Doorman című filmnek. A Batwoman után a színésznő egy igazi, ZS kategóriásnak kinéző akciófilmhez szerződött le, mellett pedig felbukkan még Jean Reno is, mint a fenyegető terrorista ellenfele. A kétperces ízelítőt látva pedig méltó kihívója is lehet ez a The Doorman Megan Fox Rogue mozijának.

The Doorman főszereplője Ali (Rose), aki egy rengeteg kitüntetéssel jutalmazott különleges katona volt egykoron, de egy balul elsült akció után kilépett. Portásnak állt egy szállodában, és reméli, maga mögött hagyhatja az álmaiban mindmáig kísérő múltját. Egyik nap viszont gaz terroristák foglalják el a szállodát Victor Dubois (Jean Reno) vezetésével, ám egyikük sem számolt Alival. A nő egy macska-egér harcba kezd bele a rosszarcúakkal.

A történetet olvasva egyre kevesebb kérdés fogalmazódik meg az emberben, de miután megtudja azt is, hogy a The Doorman rendezője az a Ryûhei Kitamura, aki az Éjféli etetés vagy éppen a borzasztóan pocsék Versus direktora is volt, már mindent elenged a film kapcsán. A The Doorman október 9-én fog megjelenni VOD-n, 13-án pedig DVD-n és Blu-ray-en. Ti azért tesztek majd vele egy próbát?

https://www.filmezzunk.hu/2020/07/22/10-jean-reno-film-amit-mindenkeppen-latnod-kell/

(via Puliwood)


Article Tags: · · ·