FILMEZZUNK.HU
Mel Gibson legújabb filmjében Ő maga lesz a Mikulás

Ho-ho-ho! Mel Gibson legújabb filmjében Ő maga lesz a Mikulás

981

Mel Gibson legújabb filmjében Ő maga lesz a Mikulás

Többször hallhattuk már, hogy Nincs karácsony Kevin nélkül! De úgy tűnik, van. A Tapló télapó és a Tapló télapó 2. után ezúttal idén Mel Gibsoné lett a megtiszteltetés, hogy piros köpenyes ruhába bújjon. Bizony, Gibson magát a Mikulást fogja alakítani egy nem éppen családbarát filmben. Sajnos a kétszeres Oscar és Golden Globe díjas színésznek az utóbbi időben voltak gondjai, így mostanában nem volt éppen a csúcson, ezzel szemben sikerült összehozni akár rendezőként, akár színészként néhány igen ütős filmet, mint például a: A fegyvertelen katona (2016), Az utolsó emberig (2016), vagy a Kegyetlen zsaruk (2018).

Mel Gibson legújabb filmjében Ő maga lesz a Mikulás

A Mikulásos Fatman című akció-komédia története egy kicsapongó, szabadelvű Télapóról szól, aki a saját üzleti hanyatlásával küzd. Az északi-sark vezetője, aki kiábrándulni látszik a sokak szerint legszebb ünnepből, nincs éppen a helyzet magaslatán. Eközben Billy, az elhanyagolt 12 éves gyerek bérgyilkost fogad, hogy eltehesse láb alól Lappföld híres lakóját a Télapót, miután meglepetés helyett csak egy darab szenet kap az ünnepek alkalmából a harisnyájába. Valószínűleg nem tudja, hogy a lappföldi  súlyos problémákkal küzd, hiszen egyre kevesebben tartanak igényt a szolgálataira. A forgatókönyvet egy testvérpár Ian és Eshom Nelms írták, akik egyben rendezték is a filmet. A film főszereplői: Mel Gibson, Walton Goggins, Shaun Benson, Marianne Jean-Baptiste és Chance Hurstfield. Az egyik producer Nadine de Barros a következőt nyilatkozta a produkcióról:

“Nagyon izgatott vagyok, hogy a Nemls-fivérekkel dolgozhatok együtt, akik egy nagyon egyedi és izgalmas forgatókönyvet írtak.”

A Fatmannel együtt háromra nőtt az idei Gibson premierek száma, ugyanis nemrég debütált a VOD-szolgáltatóknál a Force Of Nature, és ha minden jól megy, még idén láthatjuk Tőle a Boss Level – Játszd újra című filmjét is. A cannes-i filmvásáron pedig bejelentették a Fatman fekete humorú karácsonyi akcióvígjátékát, aminek premiere 2020 december 3-án várható.

Szerző: MéziMcFly

Mel Gibson 12 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · ·