FILMEZZUNK.HU
Megérkezett a Mi vagyunk a medvék első filmelőzetese!

Megérkezett a Mi vagyunk a medvék első filmelőzetese!

1355

Mi vagyunk a medvék (2020) – Előzetes

Egy új skandináv típusú bűnügyi sorozat érkezik Björnstad, magyarul Mi vagyunk a medvék címmel. A történet azokról az álmokról szól, amik összekötnek egy kis közösséget, azokról a titkokról, amik széttépik, és arról, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy az egyén szembeszálljon egy csoporttal, és láthatjuk annak következményeit, ahogyan a fiainkat neveljük. A sorozat egy bezárt, fák által egyre zsugorodó városkában, Beartownban játszódik. A helyiek egyetlen reménye ifjúsági hokicsapatuk, akik az országos bajnokság döntőjébe jutnak. Hatalmas terhet helyeznek a fiatal fiúk vállára, ami végül egy lánnyal szembeni erőszakos bűncselekményhez vezet, és felforgatja a lakosság hétköznapjait, amit gyanúsítgatások özönével zúzza szét Beartown közösségét.

A mini sorozat 5 részes lesz, ami a svéd szerző, Fredrik Backman bestsellerén alapul, ami magyarul Mi vagyunk a medvék címen, az Animus Könyvek kiadásában jelent meg. Backman, Az ember, akit Ovénak hívnak című bestsellerével lett világhírű, melyet a megjelenés óta 46 nyelvre fordítottak le és több, mint 12 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

A sorozat rendezője a díjnyertes Peter Grönlund (Góliát, Drifters), forgatókönyvírója az Emmy-jelölt Anders Weidemann, Antonia Pyk és Linn Gottfridsson. A főszereplők Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Benthe és Oliver Dufaker lesznek. A történetben szereplő fiatal jéghokisok a Beartown-i Ifjúsági Hokicsapat, akiket a jégen már gyakorlottak, de kamera előtt csak most debütáló fiatalok: Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson és Najdat Rustom. A sorozat az összes országban egyszerre fog debütálni október 18-án, nálunk az HBO GO-n.

Szerző: MéziMcFly

Bosszúállók és szerelmespárjaik a való életből


Article Tags: · · · · · · · ·