FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Megérkezett a WandaVision első előzetese!

BRÉKING: Megérkezett a WandaVision első előzetese!

1581

WandaVision (2020) – Előzetes

Egyelőre csak tippelni lehet arra nézve, hogy pontosan miről fog szólni a Marvel és a Disney+ első közös sorozata (amely a pandémia miatt megelőzte az elsőként tervezettés jelenleg is forgó A Sólyom és a Tél Katonáját), de az tuti, hogy ez a széria más lesz, mint amit az ún. “Marvel-formulától” megszokhattunk.

De ha már tippjáték: tudjuk jól, hogy Vízió (Paul Bettany) elhalálozott a Végtelen háborúban és mivel ez a csettintés előtt történt, így őt nem tudták visszahozni a Bosszúállók. Halálát szerelme, Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) elég nagy traumaként élte meg, és mivel Skarlát Boszorkányként igen nagy elmebefolyásoló erővel rendelkezik, könnyen lehet, hogy létrehozott magának egy hasonló… nos, víziót, mint amivel anno a Bosszúállók tagjait sújtotta az Ultron korában. És hogy miért? Talán hogy egy teljesen ártatlan, 50-es éveket idéző sitcomban birkózzon meg Vízió elvesztésével.

Ugyanakkor az is lehet, hogy valójában Vízió valahogyan lementett elméjében járunk, és ezt próbálják meg újraindítani hőseink… vagy valami. Egyelőre csak annyi biztos, hogy sitcom-világ ide vagy oda, ebben a vízióban jó néhány dolog nem stimmel majd, mi több, szép lassan beköszönt a pleasantaville-i/twin peakses valóság. És még egy dolog biztos: a még idénre ígért bemutató mindenképp más lesz, mint amit a Marveltől megszokhattunk (és ha kikockázzátok a trailert, feltűnik benne néhány pillanatra a Teyonah Parris által játszott Monica Rambeau is).

Bosszúállók és szerelmespárjaik a való életből

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·