FILMEZZUNK.HU
Előbb kerül a mozikba a Halál a Níluson!

Előbb kerül a mozikba a Halál a Níluson!

1984

Előbb kerül a mozikba a Halál a Níluson!

A mostanában beharangozott premierek között sajnos sokszor olvashatjuk, hogy a bemutatók dátumát elhalasztják és újabb időpontot tűznek ki. Most szerencsére épp fordítva van, és előrébb hoztak egy vetítési dátumot. A film a legújabb Agatha Christie-adaptáció, azaz a Halál a Níluson, ami megkapta a Kampókéz korábbi bemutatódátumát, így az eddigi tervezetthez képest egy héttel hamarabb fogjuk látni a hazai mozikban a filmet, egészen pontosan október 15-én.

A rendező Kenneth Branagh, aki a korábbi Poirot filmet is rendezte a 2017-es Gyilkosság az Orient expresszent. A filmben a belga detektív, Hercule Poirot egyiptomi vakációja egy folyami gőzösön ijesztő fordulatot vesz, amikor a hajón utazó álompár idilli nászútját gyilkosság zavarja meg. A végeláthatatlan sivatagban, a gízai piramisok lábánál kibontakozó rejtélyben a féktelen szenvedély és az őrjítő féltékenység éppúgy főszerepet játszik, mint a változatos hátterű és kifogástalanul öltözött utazók, akik sötét fordulatok elé néznek, mielőtt szembesülnek a végső, döbbenetes megoldással.

A film főszereplői: Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders, és Letitia Wright.

Szerző: MéziMcFly

Minden idők 12 legjobb filmje Agatha Christie művei alapján


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·