FILMEZZUNK.HU
Döbbenetes siker a Vonat Busanba 2, tömegben tódultak rá az emberek

Már hazánkban is vetítik a Peninsula – Holtak szigetét

1319

Már hazánkban is vetítik a Peninsula – Holtak szigetét

A zombi apokalipszis már hazánk mozijait is megfertőzték.  A 2016-os Vonat Busanba: Zombi expressz elképesztő sikert aratott, most pedig megérkezett a második rész Peninsula – Holtak szigete címmel. A világszerte kasszasikernek számító zombijárványos film itthon csak pár napja látható a mozikban, de a filmet nem vetítik minden moziban, így IDE KATTINTVA nézhetitek meg pontosan, mely mozikban és hánykor vetítik a filmet.

A zombis premiert csakúgy, mint az első részt, Sang-ho Yeon rendezte. A főszereplők: Kang Dong-won, Hae-hyo Kwon, Min-jae Kim, Re Lee, Lee Jung-hyun, Gyo-hwan Koo és Do-yoon Kim. Négy évvel ezelőtt tanúi lehettünk, ahogy túlélők egy csoportja az életben maradásért küzd egy busani járaton. A kór, amitől a holtak feltámadnak és emberekre vadásznak tovább terjedt és teljesen átalakította a világ társadalmi berendezkedését. Jung-seok, aki a járvány kitörésekor elvesztette családját, különleges megbízást kap. Vissza kell térnie a karantén alá vont Koreai-félszigetre, hogy felkutasson egy teherautót, ami meg van pakolva élelmiszerrel, valamint több millió dollárral. A filmről itt van 5 fontos tudnivaló, amit érdemes elolvasni:

-> A Peninsula – Holtak szigete a 2016-os Vonat Busanba – Zombi expressz folytatása.

-> A Holtak szigete cselekménye 4 évvel a Vonat Busanba eseményei után játszódik.

-> A filmet eredetileg a 2020-as Cannes-i Filmfesztiválon is bemutatták volna, de a COVID-19 világjárvány miatt végül nem sikerült bemutatni.

-> A film bevétele világszerte 1 hónapja több, mint 33 millió dollár összbevételt hozott.

-> Érdekesség, hogy az első résszel ellentétben a folytatás már nem nyerte el teljes mértékben a kritikusok tetszését.

Szerző: MéziMcFly

10 világhírű film, amit Magyarországon forgattak


Article Tags: · · · · · · · · · ·