FILMEZZUNK.HU
Élőszereplős film készül az egyik leghíresebb anime alapján

Élőszereplős film készül az egyik leghíresebb anime alapján

2045

Élőszereplős film készül az egyik leghíresebb anime alapján

2017-ben J. J. Abrams dolgozott a legújabb animéből készült élőszereplős filmen. Az anime rajongóknak hatalmas tábora van, így azok számára ismerős lesz minden idők egyik legsikeresebb animéje, a Your Name (Neved). A Your Name című romantikus sci-fi minden idők negyedik legsikeresebb animéje lett és nemzetközileg 355 millió dollárt hozott. Ezzel ez a történet lett az első anime, ami ekkora pénzt hozott a készítőknek.

Élőszereplős film készül az egyik leghíresebb anime alapján

A film története a szerelem és a csodák körül forog, főszereplői pedig két középiskolás diák, Mitsuha és Taki. Mitsuha családja egy hegyvidéki kis faluban él és a helyi szentélyt vezetik, a lány azonban nagyvárosi életre vágyik. Taki pedig Tokió központjába jár iskolába, és az építész pálya iránt érdeklődik. Egyik éjjel mindketten azt álmodják, hogy a másik életét élik, és annak ellenére, hogy soha nem találkoztak, keresni kezdik egymást. A történet érdekessége, hogy eközben rejtélyes okokból kifolyólag változó időközönként testet cserélnek. A két tinédzser rájön, hogyan tudnak kommunikálni a testcserék alatt-között egymással, így egyre mélyebb és komolyabb kapcsolatba kerülnek egymással.

A Paramount Pictures és J. J. Abrams közösen nekiálltak, hogy a nagysikerű animéből egy élőszereplős filmet hozzanak össze, és még 2017-ben kezdtek el dolgozni a Makoto Shinkai anime amerikai feldolgozásán. Shinkai, akinek munkájára elmondása szerint nagy hatással volt Hayao Miyazaki, ám végül Lee Isaac Chung fogja írni és rendezni a produkciót.

Az animét itt tekinthetitek meg magyar felirattal:

Szerző: MéziMcFly

A valaha volt 20 legjobb animációs mese az IMDB szerint


Article Tags: · ·