FILMEZZUNK.HU

Berendelték A farkas gyermekei 2. évadát

1122

Berendelték A farkas gyermekei 2. évadát

A farkas gyermekeit az ősz egyik nagy sorozatának mutatták be, ami kellően sötétre, véresre és misztikusra sikeredett. Ridley Scott igaz, “csak” az első két epizódot rendezte, de vezető producerként jegyzi a sorozatot, és a harmadik részt fia, Luke Scott rendezte. A sorozat szeptember 4-én startolt az HBO műsorán rögtön 3 résszel, ami elég volt ahhoz, hogy a nézőt magával ragadja a széria.

Berendelték A farkas gyermekei 2. évadát

A történet szerint az emberiség végeredményben tönkre tette a Földet. Majd két android érkezik a kihaltnak tűnő Kepler-22b bolygóra azzal a küldetéssel, hogy embergyermekeket neveljenek és népesítsék be a bolygót. Csakhogy ezek a gyerekek kis tartályokban fogannak. Ezzel párhuzamosan a Földről menekülő emberek is az új édent keresik, amikor belebotlanak a bolygóba és a kis családba, a találkozás pedig nem várt fordulatot vesz, ugyanis kiderül, hogy az Anyába nem csupán gyereknevelő programot telepítettek, hanem tömeggyilkolást is. Végül pedig súlyos vallási ellentét osztja meg a maroknyi embert és androidot, ami újabb feszültséget szül.

Ez a posztapokaliptikus sci-fi elgondolkodtató és egyben átlagon felüli. A sorozat az HBO Max legdrágább saját gyártású produkciói közé tartozik. A jó hír, hogy jelen esetben a befektetett pénz megérte, ugyanis A farkas gyermekei első évada csak alig néhány hete indult útjának, mégis a jelek szerint elég szép rajongótábora lett, így akik eddig megkedvelték a sorozatot, azoknak jó hírünk van, ugyanis az HBO máris berendelte a sorozat második évadát. A részletekről egyelőre még semmit nem lehet tudni. Azt sem, hogy Ridley Scott újra tiszteletét teszi-e a sorozat folytatásában, és azt sem, hogy az eddig megismert főszereplők közül kik fogják folytatni a történetet.

Szerző: MéziMcFly

Minden idők 10 legrosszabb filmje az Arany Málna szerint


Article Tags: · · ·