FILMEZZUNK.HU
10 esküvős film, amit mindenképpen látnod kell

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Örömapa 3!

3790

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Örömapa 3!

A Banks család 25 év után egy nagyon különleges résszel tér vissza! A napokban a Netflixre érkezik a harmadik része a Steve Martinos Örömapához. Az ehhez a részhez érkezett előzetesben régi képkockákat mutatnak, szóval egyelőre nagy titok övezi, hogy mégis mi lesz a filmben.

A hírt a streaming-szolgáltató a közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal, a rövid előzetesben pedig azt láthatjuk, hogy a romantikus vígjáték központi alakja, George Banks (Steve Martin) emailt kap a lányától, Annie-től (Kimberly Williams-Paisley), amiben elküldi neki az esküvője digitalizált fotóit. (Tudod, ez az a ceremónia, ami ellen az „öröm”apa mindenáron hadakozott, főleg akkor, amikor megtudta, hogy 250 dollárt kellett fizetnie minden vendég után…) Majd felbukkan egy családi meeting meghívó is George fiától, Mattytől (Kieran Culkin), aki figyelmezteti őt, hogy nyugodtan elfogadhatja a felkérést, mert ez nem kerül semmibe se!

A rendező-forgatókönyvíró, Nancy Meyers nemrég feltöltött az Instagramjára egy képet az apa-lánya párosról, ami mellé ennyit írt: „Ha az esküvő sok volt, akkor hogyan reagálna 2020-ra?” Ki tudja, lehet, hogy George azóta is csak olcsó csirkét vesz, és már nem hagyja ott a boltban a felesleges hotdog-zsemlét, inkább felvásárol mindent a pandémia miatt? Egy biztos: a Netflix Facebook és Youtube-csatornájáról hamarosan megtudhatjuk, mi történt Banksékkel, miután az 1995-ben bemutatott második részben elköszöntünk tőlük. A találkozót egyébként a jó ügy érdekében szervezték meg: a World Central Kitchen nevű nonprofit szervezetet szeretnék vele támogatni, akik a természeti katasztrófák áldozatait segítik.

Bár azt még nem lehet tudni, hogy pontosan kiket is láthatunk majd a szereplőgárdából, Steve Martin megjelenésére biztosan számíthatunk, már csak azért is, mert „ünneprontó mindig kell, ezért hívunk gyere el, George Banks”! A teaser videó alapján pedig Kimberly Williams-Paisley és Kieran Culkin is felbukkan, de azért nagyon bízunk benne, hogy az örömanyát alakító Diane Keaton, az Annie férjét megformáló George Newbern, vagy a legendás esküvőszervező, Franck Eggelhoffer, azaz Martin Short is csatlakozik hozzájuk!

10 fergeteges vígjáték Steve Martin-tól, amit feltétlen látnod kell

(via woohoo)


Article Tags: · · · · ·