FILMEZZUNK.HU
Nick Fury is megkaphatja különálló sorozatát

Nick Fury is megkaphatja különálló sorozatát

793

Nick Fury is megkaphatja különálló sorozatát

A Samuel L. Jackson által alakított Nick Fury-t legutoljára a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében láthattuk, amikor is egy skrull űrhajó vendégszeretetét élvezhette, de a Variety értesülései szerint nem az volt az utolsó alkalom, hogy találkoztunk vele.

Marvel Kapitány (2019) - Filmkritika

A portál ugyanis megtudta, hogy She-Hulkhoz, Moon Knighthoz, Lokihoz és Ms. Marvelhez hasonlóan ő is feltűnik majd valamelyik új Disney+-os sorozatban. Több forrásra alapozva azt írják, hogy a Mr. Robot forgatókönyvírója, Kyle Bradstreet felel majd a szkriptért, és ő lesz a széria executive producere is. Arról viszont nem mond konkrétabbat a cikk, hogy a készülő széria Nick Fury-ra fókuszálna-e, vagy csak szerepelne benne.

Jackson, Bradstreet és a Disney képviselői sem kommentálták a Variety értesüléseit, de mivel már most több széria készül az egeres cég saját streamingszolgáltatójára, mint anno a Netflixre, így a magunk részéről abszolút hihetőnek tartjuk a portál fülesét. Jelen állás szerint egyébként a már bejelentett címek közül elsőként a Skarlát Boszorkány és Vízió közös sorozatát, a WandaVision debütál majd decemberben. Kíváncsian várjuk, hogy a sok cím történetszálai a Marvel’s The Defendershöz hasonlóan egy közös sorozatban is összeérnek-e majd.

A 10 legjobb film Samuel L. Jackson szereplésével

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·